Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Κασσελάκη - Τσακαλώτου λίγο πριν τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας

Συνάντηση Κασσελάκη - Τσακαλώτου λίγο πρ...

Στο «τραπέζι» οι διαγραφές

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την επιστροφή του Στέφανου Κασσελάκη από τη Νέα Υόρκη.

Μόλις λίγη ώρα πριν το crash test στην Εκτελεστική Γραμματεία, ο πρόεδρος του κόμματος είχε κρίσιμο τετ-α-τετ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος – με δική του πρωτοβουλία έγινε το τετ-α-τετ – ζήτησε από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές των κκ. Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη, που έχουν προκαλέσει σάλο στην Κουμουνδούρου και έχουν χωρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε δύο στρατόπεδα. 

 «Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές», δήλωσε μετά το τετ-α-τετ ο κ. Τσακαλώτος, μιλώντας για συνάντηση σε καλό κλίμα.

Πιο αναλυτικά, η δήλωση Τσακαλώτου έχει ως εξής:

 «Είχαμε μια συνάντηση σε καλό κλίμα. Του εξήγησα, όμως, ότι για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, για τα σχέδια που έχει, για τα σχέδια που έχω, δεν μπορούν να γίνουν σε καλό κλίμα, όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές. Με άκουσε με θετικό τρόπο, θα δούμε τι θα κάνει κι αν θα το λύσει αυτό. Θα είμαστε σε καλύτερη θέση για να συζητήσουμε και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ, πόσο πιθανό η όχι είναι η ενότητα. Εγώ του ζήτησα να τις πάρει πίσω ή να λύσει το θέμα και είπε θα το μεριμνήσει».

Κασσελάκης: Οι διαφωνίες στα όργανα
Απαντώντας,  ο κ. Κασσελάκης είπε: «Θέλω πειθαρχία. Θέλω τα στελέχη στις δημόσιες παρεμβάσεις τους να είναι προσεχτικά και όποιες διαφωνίες έχουν να τις λένε στα όργανα, σύμφωνα με το καταστατικό».

ΠΗΓΗ
 
 
 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις