Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: "Τέλος" o Σπύρος Μυλωνάς - Ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τα δημοτικά πράγματα

Δυτική Αχαΐα: "Τέλος" o Σπύρος...

Γνωστοποίησε την απόφασή του να μην πάρει μέρος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο

Την απόφασή του να μην πάρει μέρος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο γνωστοποίησε ο απερχόμενος Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς. Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του συνδυασμού στο facebook αναφέρει:

"Σε μια πυκνή συγκέντρωση στελεχών και φίλων της παράταξης «Όραμα για τη Δυτική Αχαΐα» απευθύνθηκε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς το βράδυ της Δευτέρας 23/10.

Στη συγκέντρωση αυτή ο Σπύρος Μυλωνάς ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από τα δημοτικά πράγματα και να μην πάρει μέρος στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ταυτόχρονα εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσοι έδωσαν μαζί του τον προεκλογικό αγώνα για την έκβαση του οποίου, τόνισε πως, «αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για τα λάθη, τις ολιγωρίες και τις αστοχίες που σημειώθηκαν».

Ταυτόχρονα προχώρησε σε μια ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος σημειώνοντας "ότι η παράταξη βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα πανίσχυρο συνασπισμό οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων με προεξάρχοντα το ρόλο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας που παρενέβη απροκάλυπτα στις εκλογές υπέρ συγκεκριμένου υποψηφίου".

Σύμφωνα πάντως με την ανάλυση του Σπύρου Μυλωνά κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος έπαιξε η ενότητα Μόβρης.

Τέλος ο Σπύρος Μυλωνάς ευχήθηκε κάθε επιτυχία στη νέα δημοτική αρχή προς όφελος του Δήμου και των δημοτών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις