Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι εντυπωσιακές backstage φωτογραφίες από το Maestro

Οι εντυπωσιακές backstage φωτογραφίες απ...

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε μια μικρή γεύση από τα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του Maestro

Με τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Maestro  να συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης προσφέρει στο φανατικό κοινό μια μικρή γεύση από τα όσα θα δούμε στις οθόνες μας.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έδωσε μέσα από backstage φωτογραφίες στους τηλεθεατές μια μικρή γεύση από τα όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του Maestro.

 

Ο δημιουργός της σειράς δημοσίευσε, μεταξύ άλλων, στο Instagram backstage φωτογραφίες από το σπίτι του Ορέστη, του ήρωα που υποδύεται, δίνοντας στους τηλεθεατές μια μικρή «γεύση» από την εμφάνιση του μαέστρου και πρωταγωνιστή, από τον δεύτερο κύκλο.

Πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησαν και φωτoγραφίες των επεισοδίων, με τον Ορέστη να κρατά στα χέρια του, ένα μωρό -πιθανότατα το δικό του.

Το σίριαλ του MEGA που χάραξε διεθνή πορεία και έγραψε ιστορία ως η πρώτη ελληνική παραγωγή που καταφέρνει κάτι τέτοιο, βρέθηκε για λίγο στην Αθήνα για τις ανάγκες των γυρισμάτων και επέστρεψε στους ειδυλλιακούς Παξούς.

Οι ιστορίες των ηρώων συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις θα είναι συναρπαστικές και στον δεύτερο κύκλο.

Δείτε backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Αθήνα με τους πρωταγωνιστές της σειράς και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη όπως πάντα, σε διπλό ρόλο, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight