Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τζένη Θεωνά: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει δεύτερο παιδί με τον Δήμο Αναστασιάδη

Τζένη Θεωνά: Τι απαντά στο ενδεχόμενο να...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Τζένη Θεωνά το μεσημέρι της Κυριακής 22/10 βρέθηκε καλεσμένη «Δύο στις 10».

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, τόσο στον ρόλο της όσο και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει την οικογένειά της, κάτι που έχουμε δει σχεδόν από τα πρώτα επεισόδια. «Είναι όλα διαφορετικά, άλλη ατμόσφαιρα, τελείως διαφορετική περιοχή υποκριτικής. Ξεκίνησα με πολύ άγχος. Γιατί είχαν περάσει 3 χρόνια με τα Καλύτερά μας χρόνια, ήταν ένας γάμος που ολοκληρώθηκε. Ήταν γρήγορη μετάβαση και δεν περίμενα μετά από αυτή την επιτυχία ότι θα πλέω σε πελάγη ευτυχίας. Στα πρώτα επεισόδια μου φαινόταν λίγο σκληρό, όχι εκεί που ήθελα αλλά στην πορεία το βρήκαμε. Είναι φοβερή η επαφή, υπάρχει σεβασμός, ηρεμία. Εκπληκτική συνεργασία με τον Σπύρο Παπαδόπουλο», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

«Ο Σπύρος είναι ο καλύτερος συνεργάτης που μπορεί να σου τύχει. Δεν υπάρχει η δοτικότητά του, η γενναιοδωρία του, βλέπουμε τα επεισόδια και σε παίρνει τηλέφωνο και σου λέει “Ήσουν καταπληκτική”. Είναι σαν άνθρωπος στη συνεργασία πάρα πολύ φροντιστικός. Ο Σπύρος θα έρθει να σου πει μήπως θες να δοκιμάσεις αυτό;», πρόσθεσε η Τζένη Θεώνα.

«Ως μαθηματικού είμαι άθλια, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα. Είχα μια εξίσωση, μου την έγραφαν. Μια γραμμή, δεν καταλάβαινα. Ήμουν θεωρητική, καμία επαφή. Αλλά μου αρέσει μέσα από την εμπειρία μου ότι θα μου άρεσε να είμαι καθηγήτρια, όχι για πάντα. Μου αρέσει πολύ η επαφή με τα νέα παιδιά», συμπλήρωσε η Τζένη Θεώνα.«Το δεύτερο παιδί το σκεφτόμαστε πάντα αλλά ποτέ δεν το κάνουμε. Το παιδί είναι μεγάλη χαρά και ευτυχία. Ο μικρός δεν το ζητάει επίμονα αλλά το λέει γλυκά. Θα ήθελα ένα τραγούδι να μου αφιερώσει ο Δήμος, δεν έχει συμβεί αυτό. Έχουμε παίξει μαζί όμως σε βίντεο κλιπ», συμπλήρωσε η Τζένη Θεωνά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight