Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Βίβιαν Σαμούρη και η Ήρα Κουρή στο Pink The City 2023- ΦΩΤΟ

Η Βίβιαν Σαμούρη και η Ήρα Κουρή στο Pin...

Το διοργάνωσε και φέτος ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Αχαΐας

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη και η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καρναβάλι Πάτρας», Ήρα Κουρή, έδωσαν το παρών σήμερα το πρωί (Κυριακή 22 Οκτωβρίου) στην εκδήλωση Pink The City 2023, που διοργάνωσε και φέτος στην Πάτρα ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού – «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Αχαΐας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: 

Η εκδήλωση ξεκίνησε από την πλατεία Υψηλών Αλωνίων και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες «χρωμάτισαν» ροζ το κέντρο της πόλης, στη διαδρομή έως το μόλο της Αγίου Νικολάου, διασχίζοντας τις οδούς Γούναρη, Ρήγα Φεραίου και Αγίου Νικολάου.

Την εκδήλωση χαιρέτισε, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας η οποία, μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Καλημέρα σας! Αρχικά να σας μεταφέρω τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος για λόγους ανεξάρτητους από την θέλησή του, δεν μπορούσε να είναι μαζί μας σήμερα.

Η σημερινή, για 11η χρονιά, εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση δεν είναι ένας ακόμα θεσμός. Δεν είναι μία εθιμοτυπική συνάντηση των φίλων του Συλλόγου και των συμπολιτών μας. Είναι η Γιορτή του Αγώνα για τη Ζωή. Είναι Γιορτή της Ζωής. Είναι το αποκορύφωμα της ειλικρινούς ενσυναίσθησης των ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στο "Άλμα Ζωής" για τον συνάνθρωπό μας. Και οι αγώνες όταν δίνονται με την καρδιά και την ψυχή μας είναι νικηφόροι. Βέβαια στη δύσκολη διαδρομή ενός αγώνα υπάρχουν και απώλειες... Είναι οι φίλες μας, οι αγαπημένες μας, οι άνθρωποί μας που χάθηκαν... Για μας είναι όλες εδώ σήμερα. Παρούσες. Με πρώτη την Λιολιώ Κολυπέρα που ήταν και η πρωτεργάτρια όλης αυτής της δουλειάς και προσπάθειας που έφερε το "Άλμα Ζωής" ως εδώ. Συγχαίρουμε την Πρόεδρο Αγγελική Στεφανάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, που συνεχίζουν αυτή την προσπάθεια με επιτυχία και δυναμώνουν όλο και πιο πολύ το σπουδαίο έργο τους. Συγχαρητήρια για τις άοκνες σε καθημερινή βάση προσπάθειές τους για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση αλλά και για να έχουμε ένα, πραγματικά, "Δημόσιο Σύστημα Υγείας" στο ύψος των δυνατοτήτων της σύγχρονης εποχής που ζούμε. Ευχόμαστε σε όλες και όλους Υγεία και Δύναμη και του χρόνου να μη λείψει κανείς από αυτή τη μεγάλη γιορτή. Γειά σας και πάντα νικήτριες!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις