Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται στη "Γωνιά του βιβλίου" το μυθιστόρημα της Ροδοθέας Μηλάτου, «Για όλα φταίει το Παρίσι»

Πάτρα: Παρουσιάζεται στη "Γωνιά του...

Αυτό το Σάββατο 21/10/2023 στις 7 το απόγευμα - Η συγγραφέας που ζει στις ΗΠΑ, είναι Πατρινή στην καταγωγή

Αυτό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 στις 19.00 πρόκειται να παρουσιαστεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου «Η Γωνιά του βιβλίου» της οικογένειας Παπαχρίστου στην οδό Αγ. Νικολάου 32, στην Πάτρα το ρομαντικό μυθιστόρημα με τίτλο «Για όλα φταίει το Παρίσι» που έχει γράψει η Ροδοθέα Μηλάτου, η οποία έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πάτρα, σπούδασε στις ΗΠΑ όπου και ζει ενώ φροντίζει να μην ξεχνά την αγαπημένη της Πάτρα και Αχαΐα, την οποία και επισκέφθηκε το φετινό καλοκαίρι.

Το πρώτο της αυτό βιβλίο όπου η Ροδοθέα Μηλάτου αφηγείται μία ιδιαίτερα γοητευτική ιστορία που μας πάει έως και τη Σαντορίνη, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ιστορίας του βιβλίου, κεντρική ηρωίδα είναι μία γυναίκα η Μάντι.

Ως τη μέρα που αποφασίζει να αφήσει πίσω της την Αμερική και να εγκατασταθεί στο Παρίσι, με την καρδιά της πληγωμένη ύστερα από έναν διαλυμένο γάμο και με τα επαγγελματικά της σχέδια να έχουν ναυαγήσει, η Μάντι σίγουρα δε φανταζόταν τη ζωή της να εξελίσσεται μ’ αυτόν τον τρόπο.

Στην Πόλη του Φωτός, μακριά από όλους, προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της και να κάνει μια νέα αρχή. Αλλά ως πότε θα μπορεί να ζει στη μοναξιά και να ελέγχει την καρδιά της;

Ίσως ο Δημήτρης, ο γοητευτικός οινοπαραγωγός που γνώρισε στις σύντομες διακοπές της στη μαγευτική Σαντορίνη, να είναι ο άνθρωπος που θα τη βοηθήσει να ξεμπλέξει το κουβάρι των συναισθημάτων της και να ανακαλύψει τα βαθύτερα ένστικτά της; Ή μήπως όχι;

Όλα μπορούν να συμβούν στο Παρίσι…

*Η Ροδοθέα Μηλάτου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Σπούδασε στις ΗΠΑ όπου εκεί εργάζεται ως γιατρός.

Έζησε επιπλέον στη Σουηδία, τη Γαλλία και το Μεξικό. Λατρεύει τα βιβλία, τη ζωγραφική και τα ταξίδια.

Μιλά Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και έχει μελετήσει τη Γερμανική και τη Σουηδική Γλώσσα.

Με το διάβασμα και τη συγγραφή έχει πάθος από τα μαθητικά της χρόνια, έχει λάβει μέρος σε διαγωνισμούς λογοτεχνίας και ποίησης, ενώ έχει εκδώσει και ιατρικά συγγράμματα.

*Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου το Σάββατο στην Πάτρα, θα πει και δύο λόγια και η βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου που συνδέεται φιλικά με τη συγγραφέα.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture