Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αμερικανός σταρ Ντουέιν Τζόνσον στο Instagram: «Καταδικάζω και καταγγέλλω την τρομοκρατία»

Ο Αμερικανός σταρ Ντουέιν Τζόνσον στο In...

Η αυξανόμενη απώλεια αθώων ζωών Ισραηλινών και Παλαιστινίων είναι σπαρακτική, καθώς αυτός ο πόλεμος κλιμακώνεται σε τεράστιες διαστάσεις, αναφέρει

O διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson) εξέφρασε τον πόνο και την οργή του για τα τραγικά γεγονότα που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη Μέση Ανατολή σε μία μακροσκελή ανάρτησή του σε μαύρο φόντο, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι συντετριμμένος, θυμωμένος και αηδιασμένος από τις βάναυσες δολοφονίες και τις απαγωγές Εβραίων μέσω των φρικτών πράξεων της τρομοκρατικής ομάδας Χαμάς. Η αυξανόμενη απώλεια αθώων ζωών Ισραηλινών και Παλαιστινίων είναι σπαρακτική, καθώς αυτός ο πόλεμος κλιμακώνεται σε τεράστιες διαστάσεις» ανέφερε στην αρχή της ανάρτησής του ο ηθοποιός, ο οποίος εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός κυρίως σε περιπέτειες, έχει δείξει πολλές φορές την κοινωνική του ευαισθησία όπως και το περασμένο καλοκαίρι που δήλωσε «συντετριμμένος» από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Χαβάη.

Ο Ντουέιν Τζόνσον - Dwayne Johnson με το προσωνύμιο «The Rock», είναι γεννημένος στην Καλιφόρνια το Μάιο του 1972.

Στην ανάρτηση του ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρει πως καταδικάζει και αποκηρύσσει κάθε τρομοκρατική ενέργεια και πως το μυαλό και η καρδιά του είναι με τα θύματα και τις οικογένειες τους που θρηνούν.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight