Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χάρης Παμπούκης: “Οφείλουμε μία μεγάλη συγγνώμη στο λαό"

Χάρης  Παμπούκης: “Οφείλουμε μία μεγάλη ...

Συναγερμός οι Αγανακτισμένοι

Ο υπουργός Επικρατείας κ. Χάρης Παμπούκης τονίζει ότι τα μέτρα που λαμβάνονται είναι αναγκαία για να διορθώσουν στρεβλώσεις της τελευταίας τριακονταετίας. «Βεβαίως υπάρχει δικαιολογημένη λαϊκή δυσφορία , κοινωνική ένταση και ορθά αίσθημα αδικίας», λέει στη συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής ο υπουργός τονίζοντας παράλληλα πως «οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον λαό, γιατί οι θυσίες είναι άδικες από την φύση τους και ο πόνος υπαρκτός» συμπληρώνοντας ωστόσο πως «αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει άλλος δρόμος».

Ο Χ. Παμπούκης υπεραμύνεται της κυβερνητικής πολιτικής λέγοντας πως «επιχειρούμε μια διόρθωση σε συσσωρευμένες στρεβλώσεις 30 ετών με αποτέλεσμα σήμερα να είναι πιο επιτακτική η ανάγκη να χαράξουμε μια νέα πορεία» και δεν διστάζει να κάνει αυτοκριτική στα κυβερνητικά πεπραγμένα μιλώντας για λάθη.

«Προφανώς έχουν γίνει και λάθη, αλλά δεν είναι η ώρα του καταλογισμού τους» λέει ο υπουργός.
Αναφερόμενος μάλιστα στο κίνημα των «Αγανακτισμένων» ο υπουργός Επικρατείας λέει χαρακτηριστικά πως «υπό προϋποθέσεις μπορεί να συντελέσει στην πολιτική δυναμική στη χώρα, να λειτουργήσει ως συναγερμός για το πολιτικό σύστημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις