Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

H Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώνεται σε Μαρία Κάλλας, μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες

H Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώνεται σε Μαρί...

Τα κοστούμια της ταινίας βασίζονται σε πρωτότυπα ρούχα που φορούσε η μυθική σοπράνο ντίβα

Μετά τα φιλμ «Jackie», με επίκεντρο τη ζωή της Τζάκι Κένεντι-Ωνάση και  «Spencer» για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο σκηνοθέτης Πάμπλο Λορέν θα μεταμορφώνσει την Αντζελίνα Τζολί σε Μαρία Κάλλας.

Μόλις κυκλοφόρησαν λοιπόν οι δυο πρώτες σχετικές εικόνες της ταινίας «Maria», που απαιτεί γυρίσματα οκτώ εβδομάδων σε Παρίσι, Ελλάδα, Βουδαπέστη και Μιλάνο. 

Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, θα αφηγηθεί την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της θρυλικής τραγουδίστριας της όπερας, όπως η ίδια τη θυμάται λίγο πριν από τον θάνατό της στα τέλη του 1970, στο Παρίσι. «Θα εξερευνήσει τη ζωή της θρυλικής, εμβληματικής και αμφιλεγόμενης τραγουδίστριας, που συχνά περιγράφεται ως η αυθεντική ντίβα» σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. 

Μαζί με την αμερικανίδα super star Αντζελίνα Τζολί, θα εμφανιστούν οι ηθοποιοί Πιερφρανσέσκο Φαβίνο («Adagio», «The Hummingbird), Αλμπα Ρορβάκερ («La Chimera», «Hungry Hearts»), Κόντι Σμιτ-Μακφί («The Power of the Dog», «Elvis») και Βαλέρια Γκολίνο («Portrait of a Lady on Fire», «Caos Calmo»).

Όπως δήλωσε ο σκηνοθέτης: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσει η παραγωγή του «Maria», το οποίο ελπίζω να παρουσιάσει την απίστευτη ζωή και καριέρα της Μαρίας Κάλλας σε ένα παγκόσμιο κοινό, χάρη στο εξαιρετικό σενάριο του Στίβεν Νάιτ, στη δουλειά του καστ και των τεχνικών και ιδιαίτερα στην εντυπωσιακή προετοιμασία της Αντζελίνα»

Τα κοστούμια της πρωταγωνίστριας στην ταινία βασίζονται σε πρωτότυπα ρούχα που φορούσε η Κάλλας. Επιπλέον, η παραγωγή συμβουλεύτηκε ομάδες για τα δικαιώματα ζώων συμπεριλαμβανομένης της PETA, σχετικά με τη χρήση βίντατζ αξεσουάρ από γούνα που θα παρουσιαστούν στο φιλμ και έχει ο σχεδιαστής Μάσιμο Καντίνι Παρίνι στη συλλογή του. Η απόφαση ήταν να μη χρησιμοποιήσει ή προμηθευτεί νέα γούνα. 

 Η ίδια ηΤζολί έχει  εξηγήσει πως προσεγγίζει το εγχείρημα με το δέοντα σεβασμό. «Παίρνω πολύ στα σοβαρά την ευθύνη μου απέναντι στη ζωή και την παρακαταθήκη της Μαρία. Θα δώσω ό,τι έχω για να τα καταφέρω. Ο Πάμπλο είναι ένας σκηνοθέτης που πάντα θαύμαζα. Το ότι μπορώ να πω την ιστορία της Μαρία Κάλλας μαζί του είναι ένα όνειρο» τόνισε στο Indiwire.

 

Ειδήσεις Τώρα

«Χαμός» με το white shirting: Το λευκό πουκάμισο γίνεται το απαραίτητο passpartout του χειμώνα

Vogue Greece: «Key bags» οι τσάντες Park House με την υπογραφή της Φαίδρας Κατσάμπα

Κέιτι Πέρι: Ταξίδεψε στο Κάπρι και σαγήνευσε το Μικέλε Μορόνε, δείτε φωτο και βίντεο

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View