Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας του ο 22χρονος φοιτητής Νίκος Ζησιμόπουλος

Πάτρα: Πέθανε στην αγκαλιά της μητέρας τ...

Τον λύγισε ο καρκίνος

Η Πάτρα αποχαιρετά τον 22χρονο που πέθανε σε νοσοκομείο της πόλης. Ο άτυχος φοιτητής πάλευε αλλά ήταν αδύνατον να τα καταφέρει. Ο καρκίνος αποδείχθηκε ένας αντίπαλος ανίκητος…

Ο άτυχος φοιτητής πέθανε σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου νοσηλευόταν.

Οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν προκαλούν συγκίνηση. Ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της μητέρας του, που μέρες και νύχτες ήταν διαρκώς δίπλα στο παιδί της. Το ίδιοι και οι γιατροί που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να αποτρέψουν το μοιραίο. Ο καρκίνος όμως ήταν αδύνατον να κερδηθεί. Με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς, τους φίλους και τους συμφοιτητές του νεαρού που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το τραγικό χτύπημα της μοίρας.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ο φοιτητής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών πέθανε σε ηλικία 22 ετών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου νοσηλεύονταν από τις αρχές Αυγούστου.

Διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία τον Ιούνιο του 2019, μαθητής ακόμα της Γ΄τάξεως του Λυκείου. Μέχρι τότε ήταν ένα υγιέστατο, πειθαρχημένο και ευγενικό παιδί. Ηταν αθλητής του πόλο στην ομάδα της ΝΕΠ. Από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς και η δύσκολη μάχη για να κερδίσει τη ζωή του. Υποβλήθηκε σε δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, σε κυτταρική θεραπεία και τελευταία υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση, με δωρήτρια τη μητέρα του.

Η εξόδιος ακολουθία του θα τελεστεί σήμερα στις 16:30 από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης. Η οικογένειά του παρακαλεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις