Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γιώργος Καρβουνιάρης: "Ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ο αγώνας μόλις άρχισε παντού"

Γιώργος Καρβουνιάρης: "Ένα μεγάλο ε...

Το ευχαριστώ του υποψηφίου με την παράταξη του Βασίλη Αϊβαλή

Ο Γιώργος Καρβουνιάρης αναφέρει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του:

Ένα μεγάλο, τεράστιο ευχαριστώ στους συμπολίτες που με στήριξαν στις εκλογές του Δήμου της Πάτρας και με κατέταξαν στις πρώτες θέσεις του συνδυασμού μας. Γνώρισα κι άλλους φίλους, ανέπτυξα και νέους δεσμούς, «έδεσαν» περισσότερο κάποιοι παλαιότεροι. Σας ευγνωμονώ!

Έχουμε μπροστά μας πολύ και ελπιδοφόρο μέλλον. Όπως και η «Πάτρα Σπουδαία και πάλι» με επικεφαλής τον Βασίλη Αϊβαλή  που πήρε 20% σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα από την ίδρυσή της και έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Ο Βασίλης θα γίνει Δήμαρχος αλλά όχι, δυστυχώς (για τους Πατρινούς κυρίως) σε αυτή τη θητεία…

Από τον Μάιο μέχρι και χθες στρατεύτηκα σε τρεις διαδοχικές (ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ) αναμετρήσεις  με το ΠΑΣΟΚ, σε εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, δίνοντας και την τελευταία ικμάδα της δύναμής μου για την ανάκαμψη της κοινωνίας μέσα από την αναζωογόνηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Πρόκειται για μια επίπονη διαδικασία αλλά έχει αποτελέσματα έστω και με αργούς ρυθμούς.

Συγχαρητήρια στον Σπύρο Σκιαδαρέση που έδωσε έναν δύσκολο αγώνα και θα είναι πολύ καλός ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, απέναντι στην παντοδυναμία του Νεκτάριου Φαρμάκη.

Το βλέμμα και η αγωνία μου στη Θεσσαλία όπου το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί και μια δεύτερη περιφέρεια (μετά από πολύ καιρό) και κυρίως στον καλό φίλο και σύντροφο Χάρη Δούκα που θα διεκδικήσει στα ίσια τον Δήμο Αθηναίων από τον πανίσχυρο γόνο, Κώστα Μπακογιάννη.

Θερμά συγχαρητήρια στους φίλους και συντρόφους Θόδωρο Μπαρή και Θανάση Παπαδόπουλο για τις εντυπωσιακές νίκες τους από τον πρώτο γύρο σε Ερύμανθο και Καλάβρυτα!

Εκατοντάδες φίλοι και σύντροφοι μπήκαν «στη φωτιά» σε Δήμους και Περιφέρειες, απέναντι σε καθεστωτικές νοοτροπίες.  Και όπου δεν νίκησαν σήμερα, έδειξαν πως θα είναι οι σίγουροι νικητές αύριο.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις