Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ομάδα «μηχανόβιων» τον έριξε σε γκρεμό πέντε μέτρων και τον εγκατέλειψε

Αχαΐα: Ομάδα «μηχανόβιων» τον έριξε σε γ...

Στον χωματόδρομο που οδηγεί από το χωριό Πετσάκους Καλαβρύτων

Θύμα εγκατάλειψης μετά από τροχαίο έπεσε ένας νεαρός στον χωματόδρομο που οδηγεί από το χωριό Πετσάκους Καλαβρύτων, στους Λαπαναγούς και άλλες χωμάτινες διαδρομές, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων ατόμων που οδηγούσαν οι δύο μηχανές Enduro και οι άλλοι δύο μηχανές- γουρούνες οδηγώντας με μεγάλη ταχύτητα χτύπησε τον 20χρονο που οδηγούσε δίκυκλο και γύριζε από την εργασία του. Ο 20χρονος συγκρούτηκε με μία από τις γουρούνες με αποτέλεσμανα να πέσει σε γκρεμό πέντε μέτρων και να πάθει διπλό κάταγμα περόνης. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο νεαρός, μετά από αυτό, τον εγκατέλειψαν, έφυγαν από το σημείο χωρίς να τον βοηθήσουν. 

Ο νεαρός κατάφερε να φτάσει στο χωριό στο χωριό του, στους Πετσάκους ( δεν υπήρχε σήμα στην περιοχή να ζητήσει βοήθεια) και κάλεσε την αστυνομία Καλαβρύτων η οποία επιλήφθηκε του θέματος. Έως και σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί οι άνθρωποι που τον χτύπησαν καθώς οι διαδρομές που ακολούθησαν μέσα στο βουνό είναι εκτός χαραγμένου οδικού δικτύου.

Η οικογένεια του νεαρού παρακαλεί όποιον γνωρίζει κάτι που θα βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με τον Κωνσταντίνο Πανούτσο. Παρακαλείται οποίος γνωρίζει που διέμεναν η από ποια διαδρομή πέρασαν να επικοινωνήσει με τον πατέρα του νεαρού στο τηλέφωνο 697-661-2458. Ο οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις