Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιοδεία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Σπύρου Σκιαδαρέση στην Αιτωλοακαρνανία

Περιοδεία του υποψηφίου Περιφερειάρχη Σπ...

Μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους

Στην Αιτωλοακαρνανία περιόδευσε την Πέμπτη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Σκιαδαρέσης. μαζί με υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρεται:

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες ο συνδυασμός «Νέα Δυτική Ελλάδα» στέλνει ηχηρό μήνυμα αλλαγής και δημοκρατικής ανατροπής από άκρου σε άκρο της Δυτικής Ελλάδος. Την Πέμπτη ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Σπύρος Σκιαδαρέσης, συνοδευόμενος από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, πραγματοποίησαν περιοδείες σε δεκάδες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα, το πρωί επισκέφθηκαν το Θέρμο, το Αγρίνιο, τη Μακρύνει και το Ματαράγκα, ενώ το απόγευμα βρέθηκαν στην Αμφιλοχία, όπου ο κ. Σκιαδαρέσης και τα μέλη του συνδυασμού είχαν συνάντηση με τον πρώην Δήμαρχο, Απόστολο Κοιμήση, τον πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Κωνστανόπουλο και πολίτες από την ευρύτερη περιοχή. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης απηύθυνε κάλεσμα και στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας να δώσουν με την ψήφο τους ισχυρή εντολή στο συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα» να αγωνιστεί για τα προβλήματα της Δυτικής Ελλάδας. «Ως οι αυθεντικοί εκφραστές της μεγάλης Δημοκρατικής μας Παράταξης, με καθαρή ματιά και προτάσεις, αξιοπιστία, σχέδιο και αποφασιστικότητα αγωνιζόμαστε και δίνουμε πειστικές λύσεις στα προβλήματα της Δυτικής Ελλάδος.

Και όλοι μαζί, ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε πράξη το όραμά μας για τη Νέα Δυτική Ελλάδα, πιστοί στις αρχές της δημοκρατικής μας παράταξης. Καλώ κάθε δημοκράτη και προοδευτικό πολίτη της Δυτικής Ελλάδας, να μας δώσει την ευκαιρία να μετατρέψουμε την εμπιστοσύνη του σε ελπίδα και προοπτική για τον τόπο μας», δήλωσε ο κ. Σκιαδαρέσης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις