Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σκουλός: Ρωτήστε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παραγωγή γιατί

Σκουλός: Ρωτήστε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου...

Όλα όσα είπε

Ο Δημήτρης Σκουλός συνεχίζει για δεύτερη χρονιά ως κριτής στο My Style Rocks, και απαντά στη κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» στο γιατί είπε το «ναι» στη δεύτερη σεζόν και τι απαντά στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να παραμένει λόγω της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο γνωστός φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός, όπως αναφέρει στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!», «συνεχίζεται αυτή η όμορφη παρέα, ακάθεκτη» και ελπίζει, μάλιστα να αρέσει στον κόσμο.

 «Η κριτική επιτροπή είναι ανανεωμένη με την προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή, οι υπόλοιποι είμαστε στη θέση μας. Η Σοφία Χατζηπαντελή έχει άστρο.

Αν δεν το είχε, δεν θα υπήρχε στην μόδα, στα πράγματα που έχει κάνει.

Πέρασα τόσο ωραία πέρσι, ήμασταν δεμένοι με την Κατερίνα Καραβάτου, τον Στέλιο Κουδουνάρη και τώρα με τη Σοφία. Γι’ αυτό είπα με χαρά ξανά το ’ναι’».

Ο Δημήτρης Σκουλός, σε ερώτηση σχετικά με την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα πρέπει να ρωτήσετε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την παραγωγή γιατί, αν και θα συνέχιζε, δεν συνέβη».

 «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα οι καλές παρέες, να περνάς καλά. Ειδικά όταν περνάς τόσες ώρες στη δουλειά. Στη δουλειά δεν πρέπει να πηγαίνει με βαριά καρδιά.

Κάποιες φορές μου έχει συμβεί αλλά είναι ’παλιά ξινά σταφύλια’».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight