Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαντορίνη: Βίντεο με τη στιγμή που ανεμοστρόβιλος σηκώνει στον αέρα λυόμενο σπίτι

Σαντορίνη: Βίντεο με τη στιγμή που ανεμο...

Οι εικόνες από τη Σαντορίνη ανέβηκαν στο TikTok και κάνουν το γύρο του διαδικτύου!

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει έναν ανεμοστρόβιλο να περνάει από τη Σαντορίνη και να σηκώνει στον αέρα ένα λυόμενο σπίτι.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους κάτοικοι στον Καρτεράδο χθες, Πέμπτη (28/9) όταν είδαν το σπίτι να σηκώνεται, κυριολεκτικά, στον αέρα. Μέσα από το βίντεο φαίνονται οι τρομακτικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί των Κυκλάδων.

Οι εικόνες από τη Σαντορίνη ανέβηκαν στο TikTok κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Στα δευτερόλεπτα του βίντεο φαίνεται η στιγμή που ανεμοστρόβιλος χτυπάει με σφοδρότητα το Καρτεράδο και ένα λυόμενο σπίτι δεν αντέχει. Ευτυχώς μέσα δεν υπήρχε κανείς και έτσι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα που κατέγραψε τις εικόνες, το σπίτι ήταν άδειο και γι’ αυτό δεν υπήρξαν θύματα από το σπάνιο περιστατικό.

Ο καιρός σήμερα σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) θα είναι άστατος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και τα νότια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά. Βελτίωση αναμένεται το βράδυ.

Δείτε το βίντεο από το TikTok:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις