Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελεονώρα Μελέτη για Δανάη Μπάρκα και Mente Fuerte: «Είναι όλο λάθος- Από την αρχή μέχρι το τέλος»

Ελεονώρα Μελέτη για Δανάη Μπάρκα και Men...

Το σχόλιο της παρουσιάστριας για την κόντρα που ξέσπασε

Με αναρτήσεις στα social media ξέσπασε ο Mente Fuerte με τις δηλώσεις που έκανε η Δανάη Μπάρκα σχετικά με τα σχόλια της Μαρίας Σολωμού για τα νεαρά κορίτσια και τις αισθητικές επεμβάσεις.

Όλο το χρονικό με τα λεγόμενα της ηθοποιού, που προκάλεσαν beef μεταξύ του ράπερ και της παρουσιάστριας, παρουσίασε το Mega Καλημέρα.

Μετά την προβολή του βίντεο, η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε: «Εγώ θεωρώ ότι όλο αυτό που έχει γίνει είναι όλο λάθος. Είναι από την αρχή, μέχρι το τέλος ένα λάθος. Έχουμε μια Μαρία Σολωμού η οποία είπε τη γνώμη της για κάτι θίγοντας ένα κοινωνικό φαινόμενο και αντί να εστιάσουμε στο κοινωνικό φαινόμενο, σχολιάζουμε τι είπε η Μαρία, τι είπε η Δανάη για τη Μαρία, τι είπε ο Mente Fuerte για τη Δανάη, τι είπε ο ένας για τον άλλο».

Και τόνισε: «Είναι όλο λάθος και έχουμε αφήσει ένα κοινωνικό φαινόμενο, το οποίο το έθιξε η Μαρία Σολωμού με ζήλο και πάθος, με χαρακτηρισμούς που όπως είπαμε εμείς τους σχολιάσαμε υπερβολικούς, το οποίο φαινόμενο το προσπερνάμε, ενώ μας καταπίνει», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες τα σχόλια της παρουσιάστριας στο παρακάτω βίντεο μετά το 10:40′

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight