Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έρχεται το Fame Story- Διευθύντρια της ακαδημίας η πατρινή Ηρώ!

Έρχεται το Fame Story- Διευθύντρια της  ...

Αντώνης Ρέμος, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος και Light στην κριτική επιτροπή

Το ερχόμενο Σάββατο 30/9 στις 21:00 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το « Fame Story» στο Star με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Η πιο διάσημη τηλεοπτική μουσική Ακαδημία του κόσμου, που από το 2001 έχει αναδείξει παγκοσμίως 103 νικητές, κάνει την πρώτη της επίσημη με το πρώτο Live Show και πολλές πολλές εκπλήξεις. Τα νέα επεισόδια της μουσικής Ακαδημίας θα προβάλλονται κάθε εβδομάδα, από Δευτέρα έως Πέμπτη, αμέσως μετά τη «Φάρμα» και το λαμπερό Live Show κάθε Παρασκευή στις 21:00! Η απόδοση και η εξέλιξη των σπουδαστών της Ακαδημίας Fame Story θα αξιολογείται κάθε Παρασκευή στο Live Show από τέσσερις εξαιρετικούς κριτές, τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Διευθύντρια της ακαδημίας θα είναι η πατρινή Ηρώ που την προηγούμενη τηλεοπτική χρονιά είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Κοκλώνη στο Just the 2 of Us

Αυτός ή αυτή που θα καταφέρει να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας, να ξεχωρίσει στα εβδομαδιαία Live Shows και να πάρει την ψήφο του κοινού, των κριτών, των καθηγητών, ώστε να φτάσει στον μεγάλο τελικό και να κερδίσει, θα εξασφαλίσει ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το σπουδαίο χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight