Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Φως» στα αίτια του θανάτου της 20χρονης δοκίμου του ναυτικού θα ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

«Φως» στα αίτια του θανάτου της 20χρονης...

Τα συμπτώματα που είχε εμφανίσει

«Φως» θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων στα αίτια του θανάτου της 20χρονης δόκιμου του εμπορικού ναυτικού που έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία.

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, στις 2 Σεπτεμβρίου, η 20χρονη είχε πονοκεφάλους και είχε ήδη εμφανίσει εξανθήματα και πρήξιμο στα χέρια και στα πόδια. Οι γιατροί καταφέρνουν να βελτιώσουν την κατάσταση της υγείας της, σε έναν βαθμό, αλλά δεν εντοπίζουν τα αίτια των συμπτωμάτων.

 Δώδεκα ημέρες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, η νεαρή πέφτει σε κώμα και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή. Για τρεις ημέρες, σύμφωνα με τον Alpha, με μηχανική υποστήριξη λειτουργούν μόνο οι καρδιά και οι πνεύμονες και τελικά στις 17 Σεπτεμβρίου φεύγει από τη ζωή.

«Μου έλεγε μαμά υποφέρω, πονάω» 

Τα λόγια που της έλεγε η 20χρονη Μαριάννα, η δόκιμος του εμπορικού ναυτικού που έχασε τη ζωή της ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι στην Ινδία, αποκάλυψε στο MEGA, η μητέρα της. Οι συνθήκες του θανάτου της παραμένουν αδιευκρίνιστες -προς το παρόν- και «φως» θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

 Μάλιστα, η μητέρα της, μιλώντας στο MEGA, θυμάται τα λόγια που της είπε η κόρη της: «Μαμά, υποφέρω, πονάω». Τότε η μητέρα της απάντησε: «Αγάπη μου μίλα με τον γιατρό εκεί”. Ξέραμε ότι το καράβι δεν έχει μέσα γιατρό. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου. Θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο καράβι που τη βοήθησαν». «Μου το είπε το παιδί μου όταν ήρθε», είπε και πρόσθεσε: «Μαμά, πονούσε το κεφάλι μου και ο chief μου φιλούσε το κεφαλάκι μου και μου έδινε κουράγιο για να μην πονάω».

Το χρονικό

Η νεαρή έκανε το πρώτο της υπερατλαντικό ταξίδι με δεξαμενόπλοιο και όταν είχε γίνει ο απόπλους από Ινδία ξαφνικά ένιωσε μια αδιαθεσία και όπως λένε οι συμφοιτητές της άλλαξε η όψη της. Ανέβασε πυρετό, ο οποίος επέμεινε για μέρες. Σύμφωνα με τους συμφοιτητές της μάλλον την τσίμπησε μολυσμένο κουνούπι.

 Στη συνέχεια,, οι δόκιμοι πήγαν στην Αίγυπτο, από όπου η 20χρονη μεταφέρθηκε στην Αθήνα, σε ιδιωτική κλινική στην αρχή και έπειτα στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκε επί 16 ημέρες και κοντά στις 2 Σεπτεμβρίου παρουσίασε καλύτερη κλινική εικόνα. Μάλιστα, ήταν έτοιμη να επιστρέψει στον τόπο της, στην Κω.

 Ωστόσο, ξαφνικά κάτι άλλαξε και η 20χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις