Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σε Κριθαράκια, Αστέρι και Χιόνα ο Θόδωρος Μπαρής

Σε Κριθαράκια, Αστέρι και Χιόνα ο Θόδωρος Μπαρής

Συνεχίζει την προεκλογική περιοδεία του

Σε Κριθαράκια, Αστέρι και Χιόνα βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου Θόδωρος Μπαρής

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση:

Κριθαράκια, Αστέρι και Χιόνα ήταν οι επόμενοι σταθμοί στην περιοδεία του Δημάρχου Ερυμάνθου, Θόδωρου Μπαρή, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» συνεχίζει τις επισκέψεις σε όλες τις κοινότητες, κάνοντας απολογισμό του έργου της δημοτικής Αρχής και ανακοινώνοντας τον προγραμματισμό για τη νέα εποχή.

Ο κ. Μπαρής στις καθημερινές επαφές με τους συνδημότες του εισπράττει θερμή αποδοχή και αναγνώριση και απευθύνει κάλεσμα ενότητας, επισημαίνοντας πως «με αφετηρία το έργο της τελευταίας 4ετίας, συνεχίζουμε να ενεργοποιούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις, να εμπιστευόμαστε τους νέους μας, να κάνουμε τα χωριά μας φιλικά στους κατοίκους τους και στους επισκέπτες, να προβάλουμε την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου μας, να προάγουμε τον αθλητισμό, να είμαστε δίπλα σε κάθε δημότη, βελτιώνοντας την καθημερινότητά του. Και στη νέα εποχή που ξημερώνει για τον Δήμο μας, σας θέλουμε δίπλα μας, συμπαραστάτες και αρωγούς. Δεν σταματάμε σε αυτά που κάναμε. Αξιοποιούμε την δύναμη που μας δίνεται και ανεβάζουμε τον Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά».

Η πρώτη «στάση» έγινε στα Κριθαράκια και Αστέρι. Εκεί ο Δήμαρχος μιλώντας στους κατοίκους που είχαν συγκεντρωθεί, αφού τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους, αναφέρθηκαν στα έργα που ολοκληρώθηκαν στην Κοινότητα, όπως η συντήρηση δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, η κατασκευή μικρών τεχνικών οδοποιίας και αποκατάσταση του οδοστρώματος, η αντικατάσταση του σωλήνα απορροής ομβρίων εντός του οικισμού, η βελτίωση της ύδρευσης, η κατασκευή νέας παιδικής χαράς, η τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων και η βελτίωση και ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη οι εργασίες αντιμετώπισης και αποκατάστασης ζημιών από πλημμυρικά φαινόμενα, όπως και βελτίωσης του αγροτικού δικτύου, καθώς και των δρόμων από τη θέση «Φεγγιά» προς Κάκιζα και από Αστέρι προς Φαρραί. Εξίσου σημαντικό και το έργο της βελτίωσης αναβάθμισης του δικτύου ύδρευσης με την εγκατάσταση νέας δεξαμενής που θα καλύπτει και τον οικισμό Αστέρι, ενώ σε εξέλιξη είναι και η επέκταση του δικτύου ύδρευσης από το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου (β΄φάση). Επίσης ο κ. Μπαρής ενημέρωσε τους κατοίκους για τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί μέσω του Τεχνικού Συμβούλου για την αξιοποίηση της παραλίμνιας περιοχής του Φράγματος Πείρου- Παραπείρου.

Η περιοδεία της Πέμπτης έκλεισε στη Χιόνα. Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στα έργα που έχουν ολοκληρωθεί εστίασε στη συντήρηση δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, οι αποκαταστάσεις βλαβών και μικρά έργα για τη βελτίωση της ύδρευσης, η δημιουργία παιδικής χαράς, η τοποθέτηση νέων κάδων απορριμμάτων και η βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού. Επίσης, επεσήμανε πως είναι σε εξέλιξη η βελτίωση και αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης του Δήμου Ερυμάνθου, από τον οικισμό της Χιόνας έως τον οικισμό Μικρουλαίϊκα και περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αντικατάσταση του αγωγού, τεχνικά έργα οδοποιίας και κατασκευή τοίχου αντιστήριξης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις