Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ο Δημήτρης Μυστακίδης live στην Πάτρα, με νέα μπάντα και νέο υλικό

Ο Δημήτρης Μυστακίδης live στην Πάτρα,...

Την Παρασκευή 22/9/2023 - Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Πάντα ανήσυχος και δημιουργικός, αιώνιος “εραστής του ρεμπέτικου” και των παραδοσιακών ήχων, ο Δημήτρης Μυστακίδης παντρεύει τα δικά του τραγούδια από τον νέο του δίσκο «Μόρσο», με διαχρονικά διαμάντια της λαϊκής μας παράδοσης, με τραγούδια από τις πολυετείς συνεργασίες του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Νίκο Παπάζογλου και με ό,τι προκύψει κάθε φορά.

Με γνώμονα το πάθος και τις ευαισθησίες του, οι κοινωνικές παραδοξότητες και οι καθημερινές ιστορίες συλλογικής και ατομικής τρέλας δίνουν τη σκυτάλη στο γλέντι και την παρέα για την ύστατη εκτόνωση.

Ο Δημήτρης Μυστακίδης θα είναι στην Πάτρα μαζί με νέα μπάντα και πολλά ωραία τραγούδια, αυτή την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο Θεατράκι Μαρίνας, στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Μαζί του, ο Μιχάλης Ατσάλης στις κιθάρες και το μπουζούκι, ο Γιώργος Μακρής στη γκάιντα, την τσαμπούνα και το καβάλ, ο Πέτρος Λαμπρίδης στο ακουστικό και το ηλεκτρικό μπάσο και ο Πρόδρομος Μυστακίδης στα τύμπανα.

Στο τραγούδι, η Νεκταρήλια Τσομπάνογλου.

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 13 ευρώ.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων στην πλατφόρμα της VIVA https://www.more.com/music/dimitris-mystakidis-live-sto-theatraki-marinas/ και στα εξής σημεία: το Θρανίο, Γωνιά του Βιβλίου, Discover Bookstore και Πίξελ books.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Οργάνωση παραγωγής: Fishbowl Music Tank

Διοργάνωση: Mojo Live.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture