Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο! Δημοσιογράφος δέχθηκε σεξουαλική επίθεση on air

Απίστευτο! Δημοσιογράφος δέχθηκε σεξουαλ...

Ένας άνδρας συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση στην Ισπανία, καθώς έπιασε τους γλουτούς δημοσιογράφου την ώρα που μετέδιδε ρεπορτάζ από δρόμο της Μαδρίτης.

Νωρίς το απόγευμα σήμερα, η δημοσιογράφος Ίσα Μπαλάδο βρισκόταν σε δρόμο της Μαδρίτης και ενώ μετέδιδε ρεπορτάζ για ένοπλη ληστεία, ένας άνδρας την πλησίασε και της επιτέθηκε σεξουαλικά, πιάνοντας τους γλουτούς της. 

Η δημοσιογράφος του ζήτησε να την αφήσει να κάνει τη δουλειά της. Από το στούντιο, ο παρουσιαστής παρενέβη: «Συγγνώμη, Ίσα, σε διακόπτω αλλά, σου έπιασε τα οπίσθια;» και στη συνέχεια ζήτησε να του μιλήσει: «Δώσε μου αυτόν τον ηλίθιο» ακούστηκε να λέει.

Στη συνέχεια η ρεπόρτερ επιβεβαίωσε το γεγονός και απευθύνθηκε ξανά στον δράστη, ζητώντας του να την αφήσει να εργαστεί. Ενώ εκείνη του ζητούσε να φύγει, ο άνδρας της χάιδεψε τα μαλλιά και μετά αποχώρησε. 

Η δημοσιογράφος ζήτησε συγγνώμη και ο παρουσιαστής από το στούντιο την καθησύχασε λέγοντας: «Τον έχουμε βιντεοσκοπήσει (…) Δεν χρειάζεται να ζητάς εσύ συγγνώμη. Κάνεις τη δουλειά σου και έρχεται αυτός ο ηλίθιος και σε αγγίζει χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα». Το κανάλι ανέφερε στον ιστότοπό του ότι κάλεσε την αστυνομία.

Με ανάρτησή της στο Twitter, η αστυνομία ανέφερε ότι «ένας άνδρας συνελήφθη αφού επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια ρεπόρτερ ενώ εκείνη έκανε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση». Η ανάρτηση συνοδεύεται από τη φωτογραφία του δράστη, με χειροπέδες, ανάμεσα σε δύο αστυνομικούς που τον απομακρύνουν από το σημείο.

Η υπουργός Ισότητας Ιρένε Μοντέρο έγραψε στο Twitter ότι «το μη συναινετικό άγγιγμα συνιστά σεξουαλική βία και λέμε: φτάνει πια η ατιμωρησία».

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

πηγη lifo.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις