Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Blue Horizon: Προθεσμία να απολογηθούν το Σάββατο έλαβαν οι 4 κατηγορούμενοι για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Blue Horizon: Προθεσμία να απολογηθούν τ...

Στα Δικαστήρια Πειραιά οδηγήθηκαν νωρίτερα ο καπετάνιος, ο ύπαρχος και δύο μέλη πληρώματος του «Blue Horizon»

Προθεσμία για να απολογηθούν το Σάββατο πήραν οι τέσσερις συλληφθέντες για τη δολοφονία του 36χρονη Αντώνη στο πλοίο «Blue Horizon» το βράδυ της Τρίτης.

Ο καπετάνιος και ο ύπαρχος του πλοίου, μαζί με τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος, εξήλθαν από τα Δικαστήρια Πειραιά μετά τις 10:30 και θα παραμείνουν κρατούμενοι μέχρι την απολογία τους.

Θυμίζεται πως σε βάρος των τεσσάρων συλληφθέντων για τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο πλοίο Blue Horizon έχει ασκηθεί ποινική δίωξη.

Στον ύπαρχο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο - που είναι κακούργημα. Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι και ο καπετάνιος του πλοίου για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Στα δύο άλλα μέλη του πληρώματος, η ποινική δίωξη αφορά σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σημειώνεται πως ο καπετάνιος διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα.

Επίσης, διατάχθηκε και επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία για τις ευθύνες του Λιμενικού Σώματος προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε λιμενικός στο σημείο και τι έκανε όταν το πλοίο έφυγε αφήνοντας αβοήθητο στην τύχη του τον 36χρονο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις