Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Blue Horizon: Η δήλωση Βαρβιτσιώτη που εξόργισε- ΒΙΝΤΕΟ

Blue Horizon: Η δήλωση Βαρβιτσιώτη που ε...

«Θρηνούμε το θάνατο ενός ανθρώπου, αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των ανθρώπων που πήγαν για το μεροκάματο και βρίσκονται κατηγορούμενοι για φόνο»

«Θρηνούμε το θάνατο ενός ανθρώπου, αλλά θρηνούν και οι οικογένειες των ανθρώπων που πήγαν για το μεροκάματο και βρίσκονται κατηγορούμενοι για φόνο»:

Αυτή η δήλωση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στο OPEN (στο 4.52 λεπτό), εξόργισε πολλούς χρήστες των social media που εκτίμησαν ότι βάζει στην ίδια ζυγαριά θύτες και θύμα, αναφερόμενος στο έγκλημα με θύμα τον Αντώνη Καρυώτη ο οποίος σκοτώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» τον έσπρωξαν βίαια στη θάλασσα.

Υπενθυμίζεται ότι τα τέσσερα μέλη του πληρώματος του Blue Horizon συνελήφθησαν κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού και παραβίαση σχετικών άρθρων του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου.

Μιλώντας για το περιστατικό στον τηλεοπτικό Antenna ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης έκανε λόγο για φρίκη αναφέροντας ότι «ο άνδρας είχε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο και για άγνωστο λόγο είχε κατέβει. Ωστόσο, προσπάθησε να ξαναμπεί λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει για Κρήτη. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι για το φρικαλέο αυτό περιστατικό. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τη φρίκη. Ευθύνη έχει και ο καπετάνιος του πλοίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις