Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιος ήταν ο 36χρονος που έσπρωξαν από το πλοίο Blue Horizon στη θάλασσα- Είχε εισιτήριο

Ποιος ήταν ο 36χρονος που έσπρωξαν από τ...

Πληροφορίες ότι είχε εισιτήριο

Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης, ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα είναι ο άνδρας που έχασε τη ζωή του χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον έσπρωξαν στη θάλασσα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από πηγή που έχει γνώση της υπόθεσης ο 36χρονος φέρεται να είχε εκδώσει εισιτήριο για το χθεσινό δρομολόγιο Πειραιάς-Κρήτη.

Ο άτυχος άνδρας ήταν από τον Αγιο Νικόλαο στο Λασίθι, από 10μελή οικογένεια που μένει στις εργατικές κατοικίες. Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι εργαζόταν περιστασιακά σε διάφορες δουλειές για να στέλνει χρήματα στην οικογένειά του, αλλά ταξίδευε συχνά από την Κρήτη στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια του 36χρονου παρακολουθείται από κοινωνική λειτουργό, ενώ οι Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με έναν από τους αδερφούς του θύματος.

Το βίντεο-σοκ από το λιμάνι του Πειραιά -Οσα έγιναν στον καταπέλτη του Blue Horizon
Δύο μέλη του πληρώματος διαπληκτίζονται με τον άνδρα που έχει προλάβει και έχει ανέβει κανονικά στον καταπέλτη και τον σπρώχνουν κάτω από αυτόν. Τον σπρώχνουν και δεύτερη φορά και ο άνθρωπος κατέληξε στη θάλασσα. Την ώρα εκείνη το πλοίο πραγματοποιούσε απόπλου έχοντας βάλει μπροστά τις μηχανές αναχωρώντας από το λιμάνι του Πειραιά.

 

«Είχε επιβιβαστεί εγκαίρως, αλλά κατέβηκε…»

Σύμφωνα με τοπικά κρητικά μέσα ενημέρωσης, ο 36χρονος προερχόταν από δεκαμελή οικογένεια και ζούσε με τις αδερφές του στις εργατικές πολυκατοικίες του Αγίου Νικολάου Λασιθίου. Ταξίδευε συχνά από και προς τον Πειραιά και ήταν γνώριμος του πληρώματος.

Η διοίκηση της Attica Group στην οποία ανήκει το πλοίο με ανακοίνωσή της δηλώνει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά, επισημαίνοντας ότι συνεργάζεται με κάθε αρμόδια Αρχή για την πλήρη διαλεύκανση του συμβάντος

Συνελήφθησαν ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος
Προανάκριση από το Λιμενικό διεξάγεται για το τραγικό περιστατικό, ενώ, με εντολή εισαγγελέα, συνελήφθησαν τα δύο μέλη του πληρώματος που ήταν στον καταπέλτη, ο καπετάνιος του πλοίου και ο αξιωματικός καταστρώματος.

Η ανακοίνωση με τα ψέματα του πληρώματος του Blue Horizon στους επιβάτες
Και ενώ μέλος του πληρώματος φαίνεται να έχει σπρώξει τον 36χρονο με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα, η ενημέρωση από τους ανθρώπους του Blue Horizon στους επιβάτες ήταν η εξής: «Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, τη στιγμή που το πλήρωμα επιχείρησε να αποσιωπήσει το τραγικό περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξε στον υγρό θάνατο τον 36χρονο.

Μ. Βαρβιτσιώτης: «Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό»
Σε μήνυμά του μέσω του Τwitter, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη θλίψη του για το περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά, τονίζοντας: «Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών».Όπως, είχε δηλώσει νωρίτερα ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στον ΑΝΤ1, ο 36χρονος είχε επιβιβαστεί εγκαίρως στο πλοίο, ωστόσο για κάποιο λόγο αποβιβάστηκε, προσπαθώντας να μπει ξανά την τελευταία στιγμή και ενώ το πλοίο βρισκόταν στη διαδικασία του απόπλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις