Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Daniel- Εύβοια: Πλημμύρισαν σπίτια, έπεσε γέφυρα στο Πήλι

Κακοκαιρία Daniel- Εύβοια: Πλημμύρισαν σ...

Δείτε βιντεο

Στο έλεος του καταστροφικής κακοκαιρίας Daniel βρίσκεται και η Εύβοια , καθώς οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν σημαντικές πλημμύρες.

Οι κάτοικοι της Εύβοιας έζησαν μια εφιαλτική νύχτα με το πέρασμα της κακοκαιρίας, ενώ πλημμύρες σημειώθηκαν, σύμφωνα με το evima.gr, στα χωριά Πήλι, Μετόχι, Στροφυλιά, Πύργος, Αγία Άννα της Εύβοιας.

Σπίτια έχουν πλημμυρίσει, δρόμοι καταστράφηκαν, ενώ μια γέφυρα έσπασε στο χωριό Πήλι.

Το ποτάμι του Νηρέα έχει υπερχείλισει σε πάρα πολλά σημεία ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας έγιναν οκτώ διασώσεις. Μια γυναίκα σώθηκε, ωστόσο έπεσε και έσπασε το χέρι της.

Για ολική καταστροφή μίλησε στο evima.gr ο αντιδήμαρχος Ειδικής προστασίας του Δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Γιώργο Κελαιδίτη πολλά σπίτια πλημμυρισμένα. «Τα ποτάμια αντέχουν για την ώρα, εάν όμως συνεχιστεί η έντονη βροχόπτωση που έχουμε αυτή την ώρα, πολύ φοβόμαστε πως θα δούμε εικόνες που είδαμε σε άλλες περιοχές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο δρόμος για τον οικισμό Ρετσινόλακο έκλεισε, ενώ έπεσαν πεύκα στο οδόστρωμα.

Αποκαρδιωτικές είναι οι εικόνες και από την παραλία Αλμυροποτάμου στη Νότια Εύβοια, όπου η κακοκαιρία Daniel ρήμαξε ό,τι βρήκε μπροστά της, με τα μαγαζιά εστίασης, τα ξενοδοχεία αλλά και τα σπίτια να μετράνε πληγές.

Κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν στο evima.gr: «Έχουν πλημμυρίσει τα πάντα, πάθαμε τεράστια καταστροφή τόσο νερό δεν έχουμε δει πότε ξανά στην περιοχή μας, έχουμε δέσει με σκοινιά τα αυτοκίνητά μας για να μην τα πάρει το νερό».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις