Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κακοκαιρία Daniel: Απίστευτη «γκάφα» της Πολιτικής Προστασίας - Έστειλαν κατά λάθος 112 στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία Daniel: Απίστευτη «γκάφα» της...

Η αστοχία

Εικόνες βιβλικής καταστροφής γνωρίζει η χώρα τις τελευταίες ώρες εξαιτίας της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel, ειδικά στη Μαγνησία.

Δεκάδες άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί ενώ δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια λάσπης.

Την ίδια στιγμή, το μεσημέρι της Τρίτης (05/09) έγινε γνωστό ότι ένας άνδρας έχασε τη ζωή του στον Βόλο.

Επί ποδός ο κρατικός μηχανισμός
 Σε επιφυλακή βρίσκεται, από τα ξημερώματα ο κρατικός μηχανισμός καθώς οι μετεωρολόγοι είχαν προειδοποιήσει για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, ωστόσο, όπως είναι αναμενόμενο, συμβαίνουν και αστοχίες. 

Μία από αυτές, το μήνυμα από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων, που προοριζόταν για τους κατοίκους Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής, το οποίο έλαβαν οι κάτοικοι... Θεσσαλονίκης.

«Λόγω του εύρους του σήματος των κεραιών στην Θεσσαλονίκη το έλαβαν εκ παραδρομής» και κάτοικοι της πόλης, εξήγησε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χ. Στεργιάδης στο Πρακτορείο FM 104,9. Το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112 εστάλη, το μεσημέρι στους κατοίκους της Εύβοιας, της Θεσσαλίας, της Πιερίας, των Σποράδων και της Φθιώτιδας.

Τις επόμενες ώρες το έντονο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τις ακτές της Πιερίας, την Παραλία Κατερίνης ως τα παράλια του Πλαταμώνα, την Ημαθία και το νότιο τμήμα της Χαλκιδικής, ενώ ισχυρές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν και σε Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο, χωρίς ωστόσο να φαίνεται ότι θα δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις