Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

O Gameboy Melody είναι ο τράπερ που σκοτώθηκε στην Π. Ράλλη

O Gameboy Melody είναι ο τράπερ που σκοτ...

Τα ξημερώματα

Τα αίτια που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο με θύμα τον γνωστό τράπερ Gameboy Melody, άγριο ξημέρωμα στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο, αναζητούν οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι αστυνομικοί μέσα από κάμερες αλλά και μαρτυρίες προσπαθούν να δουν πως ακριβώς σημειώθηκε το τροχαίο που έστειλε στο θάνατο τον 23χρονο τράπερ και οδήγησε στον σοβαρό τραυματισμό της Ουκρανής φίλης του, για να έχουν πλήρη εικόνα στη δικογραφία που σχηματίζουν.

Όπως προκύπτει από την μέχρι στιγμής έρευνα της Αστυνομίας, το χρονικό του τρόμου άρχισε να ξεδιπλώνεται στη 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (4.9.2023). Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονς μουσικός κινείτο στην οδό Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση από Νίκαια προς Αθήνα.

Φτάνοντας στο ύψος με τον αριθμό 39, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μηχανή όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της Αστυνομίας, προσέκρουσε στο πίσω μέρος μιας νταλίκας που είχε παρκάρει προσωρινά εκεί και οδηγούσε ένας 58χρονος.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο νεαρός τράπερ ενώ η 22χρονη φίλη του από την Ουκρανία τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις