Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τράβηξαν «χειρόφρενο» τα ταξί τον Αύγουστο

Πάτρα: Τράβηξαν «χειρόφρενο» τα ταξί τον Αύγουστο
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τις επόμενες μέρες η Πάτρα αναμένεται να επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της

Έρημοι δρόμοι. Υποτονική η κίνηση. Πλατείες και πάρκα που ζωντάνευαν, με όσους απέμειναν, μόνο νωρίς το πρωί και το βράδυ.

Αυτή ήταν η εικόνα της Πάτρας, τον Αύγουστο, μήνα κατεξοχήν διακοπών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ταξί Γιώργο Σιδέρη, «καθώς πλησίαζε η 15η Αυγούστου, η Πάτρα άδειαζε σταδιακά».

Μιλώντας στο thebest.gr, για την κίνηση στην Πάτρα, τις ημέρες του Αυγούστου, ο κ. Σιδέρης, ανέφερε: «Μετά και τις παραμονές του δεκαπενταύγουστου, η κίνηση ήταν πεσμένη. Ο κόσμος έφυγε και οι δρόμοι ήταν άδειοι και κατ’ επέκταση και εμείς δεν είχαμε πολύ δουλειά. Τα περισσότερα εμπορικά και καφέ είχαν κλείσει. Επίσης, ο καύσωνας ήταν ανασταλτικός παράγοντας για πολλές μετακινήσεις, κυρίως στο κέντρο. Ό,τι δουλέψαμε τον μήνα Αύγουστο ήταν το πρώτο δεκαπενθήμερο. Ήταν ικανοποιητικά, μετά φεύγοντας ο κόσμος, άδειασε η πόλη, τουρισμό δεν έχουμε οπότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν δουλέψαμε. Ήταν μια ευκαιρία και για εμάς να πάμε έστω μια εβδομάδα διακοπές, να γεμίσουμε μπαταρίες ενόψει του χειμώνα που έρχεται».

«Η πόλη είχε ερημώσει και αρκετοί είναι αυτοί που ακόμα και σήμερα δεν έχουν επιστρέψει, αφού τα σχολεία ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα και έχουν ακόμα μια εβδομάδα περιθώριο για να γυρίσουν» συμπληρώνει. 

Τις επόμενες μέρες  η Πάτρα αναμένεται να επιστρέψει στους γνώριμους ρυθμούς της, με τους επαγγελματίες ταξιτζήδες να επιστρέφουν και αυτοί στην εργασιακή τους καθημερινότητα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις