Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λάρισα: 63χρονος έπεσε από μπαλκόνι- Μετά από καβγά σε γλέντι βάπτισης

Λάρισα: 63χρονος έπεσε από μπαλκόνι- Μετ...

Τραυματίστηκε σοβαρά

Καυγάς σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο οικογένειες της ίδιας πολυκατοικίας με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 63χρονος, καθώς έπεσε απ’ τον τρίτο όροφο.

Το περιστατικό του καβγά έλαβε χώρα στα Ταμπάκικα στη Λάρισα Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» στον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας, επί της Γουλιανού 11, διαμένει οικογένεια αλλοδαπών που είχε γλέντι για τη βάπτιση ενός παιδιού ή εγγονού της. Στον τρίτο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας διέμενε ο 63χρονος Λαρισαίος με τη σύζυγό του, οι οποίοι, προφανώς, ενοχλούνταν από το γλέντι, το οποίο συνεχιζόταν και μετά τις 11 περίπου το βράδυ. Αρχικά, οι δυο τους παρακάλεσαν την οικογένεια που γλεντούσε να χαμηλώσει τη μουσική και γενικότερα να περιορίσει τη φασαρία, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ο 63χρονος φέρεται να προσπάθησε να ρίξει κάποιο αντικείμενο από το μπαλκόνι του στο μπαλκόνι του κάτω ορόφου, αλλά για άγνωστους λόγους, ίσως παραπάτησε, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό. Ο 63χρονος προσγειώθηκε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του ιδιοκτήτη της πολυκατοικίας. Η πρόσκρουση ήταν βίαιη και ο τραυματισμός του βαρύτατος.

 Στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι τον απεγκλώβισαν με δυσκολία μέσα από τα σπασμένα τζάμια. Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έφτασε λίγο αργότερα, τον μετέφερε στο εφημερεύον πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Πηγή:onlarissa

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις