Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Ένας ακόμα γύπας που χρειάστηκε τη βοήθεια των ανθρώπων

Κρήτη: Ένας ακόμα γύπας που χρειάστηκε τ...

Αλλος ένας γύπας που εξαντλήθηκε από τη ζέστη χρειάστηκε την ανθρώπινη βοήθεια για να συνεχίσει το ταξίδι της ζωής του...

Ενα ακόμα αρπακτικό, που κινδύνευσε από τη ζέστη, χρειάστηκε τη βοήθεια των ανθρώπων στην Κρήτη που την πρόσφεραν απλόχερα.

«Ομορφο στιγμιότυπο»
«Ενα όμορφο στιγμιότυπο του Αυγούστου» γράφει στη σελίδα του στο Faceboook ο Πέτρος Ινιωτάκης, προβάλλοντας ένα πολύ ωραίο βίντεο μ’ ένα ακόμα αρπακτικό που κινδύνευσε από τη ζέστη και χρειάστηκε τη βοήθεια των ανθρώπων, οι οποίοι και του πρόσφεραν νερό.

«Μεταξύ Αβδού και Γωνιών στον επαρχιακό δρόμο χθες το απόγευμα βρέθηκε ένας νεαρός γύπας που αδυνατούσε να πετάξει προφανώς από εξάντληση και απώλεια επαφής με το κοπάδι του.

»Το εκπληκτικό είναι ότι όσοι περάσαμε από το σημείο όλοι σταματήσαμε και με πολύ προσπάθεια και πολλά τηλέφωνα σε αρμόδιους φορείς και καθοδήγηση, αφού του δώσαμε νερό, καταφέραμε να τον οδηγήσουμε σε ασφαλές μέρος και να τον απομακρύνουμε από τους κινδύνους των διερχόμενων οχημάτων.

Στο κέντρο προστασίας
»Σήμερα το πρωί θα τον παραλάμβανε το Δασαρχείο Ηρακλείου για να τον στείλει στο κέντρο προστασίας άγριων πτηνών στην Αθήνα και σύντομα αφού δυναμώσει ελπίζω να τον απελευθερώσουμε στα λημέρια του για να πετά ελεύθερα».

Σοβαρό πρόβλημα
Ο Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ έχει με ανακοίνωσή του ζητήσει από τους εμπλεκόμενους φορείς να δείξουν ενδιαφέρον καθώς το πρόβλημα με τους γύπες στην Κρήτη είναι σοβαρό. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις