Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Έκοψε την κορδέλα στο Φεστιβάλ «Οινοξένεια 2023» ο Φωκίωνας Ζαΐμης

Έκοψε την κορδέλα στο Φεστιβάλ «Οινοξένε...

Πάντα στο πλευρό των παραγωγών της Δυτικής Ελλάδος

Ένα διήμερο εκδηλώσεων, ένας καινοτόμος θεσμός, μια πολυήμερη πολιτιστική και γαστρονομική διαδρομή για την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων.

«Τα Οινοξένεια φέτος συμπληρώνουν δέκα χρόνια. Πρόκειται για ένα θεσμό που με βάση τα τοπικά Οινοποιεία Αιγιαλείας και Καλαβρύτων ενδυναμώνει όλη την ταυτότητα (σ.σ. brand name) της περιοχής ενώ αναδεικνύονται και  πολλά άλλα προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας όπως λάδι, μέλι και αλιευτικά είδη, με τελικό στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στην Αιγιάλεια και όλη την ΠΔΕ», δήλωσε ο κ. Ζαΐμης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας είναι στο πλευρό των Οινοποιών με διάφορες πρωτοβουλίες, δράσεις και παρεμβάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια ενώ είναι ανοικτός σε κάθε επιχειρηματική προσπάθεια, νέα ιδέα που επιχειρεί εξωστρέφεια, καινοτόμους θεσμούς και  γενικότερα σε κάθε διοργάνωση που προάγει τον πολιτισμό και τον τουρισμό της Δυτικής Ελλάδος.

Πρόκειται για  μια πολυήμερη πολιτιστική και γαστρονομική διαδρομή που  λαμβάνει χώρα από τις 19 Αυγούστου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας και των Καλαβρύτων, την οποία στηρίζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Europe Direct.

Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας, Δημήτρης Καλογερόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, Διαμάντω Βασιλακοπούλου – Καρτσωνάνη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Χαράλαμπος Μπονάνος, ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας, Χρήστος Γούτος, η Διευθύντρια Αχαΐας Α.Α.Ε. Ο.Τ.Α. Ηρώ Τσιμπρή, φορείς, παραγωγοί και πλήθος κόσμου,

Επίσης βραβεύτηκαν από την εκδήλωση η κ. Βασιλική Ψυχράμη-Σταυροπούλου και η κ. Μαρία Τσουκαλά ως πρώην Πρόεδροι ΔΗΚΕΠΑ, καθώς και ο κ. Άγγελος Ρούβαλης για την πολυετή του προσφορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture