Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Μπαχτσελί φορώντας στρατιωτικές μπότες - «Η Κύπρος είναι τουρκική»

Ο Μπαχτσελί φορώντας στρατιωτικές μπότες...

Συνεχίζονται οι προκλήσεις

Μετά την επίθεση των Τουρκοκυπρίων κατά μελών της Ειρηνευτικής Ομάδας του ΟΗΕ στο χωριό Πύλα της Κύπρου, στην πράσινη γραμμή, οι εμπρηστικές δηλώσεις αξιωματούχων της Τουρκίας συνεχίζονται. Σειρά στις εμπρηστικές δηλώσεις πήρε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, αναφερόμενος στην Κύπρο, όπου ο ίδιος φαίνεται να φορά στρατιωτικές μπότες πάνω από το κουστούμι και να περπατά μέσα στο γραφείο του.

 Το βίντεο συνοδεύει το τραγούδι της Τουρκίας «Μην κλαις αγάπη μου» και ανέβηκε από το κόμμα του Μπαχτσελί με την φράση: «Η Κύπρος είναι τουρκική».

Νωρίτερα, ο Μπαχτσελί είχε αναφερθεί σε όσα έγιναν στην Πύλα: «Η κυβέρνηση της ‘ΤΔΒΚ’ έδωσε στα μέλη της Ειρηνευτικής Δύναμης του ΟΗΕ την απάντηση που τους άξιζε και εξάλειψε τις απερίσκεπτες προσπάθειες παρεμπόδισης του έργου της. Έχει δίκιο, οι παρεμβάσεις στην περιοχή είναι σωστές και έχει την πλήρη υποστήριξή μας».

 Τι σημαίνουν οι μαύρες στρατιωτικές μπότες
Παρόμοιες ήταν και οι μπότες που συνήθιζε να φορά ο Κεμάλ Ατατούρκ, ενώ – σύμφωνα με έναν αστικό μύθο της Τουρκίας – αυτές φόρεσε σε μία συνάντηση με τον Ιταλό πρέσβη της Άγκυρας την περίοδο των υπογραφών της Συνθήκης της Λωζάνης. 

Μόλις ο Ιταλός πρέσβης τον είδε με τις μαύρες μπότες – λέει ο μύθος – τρόμαξε και έφυγε άπραγος.
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις