Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

«Τα Παραμύθια της Νερομάνας» του Πολύεδρου πάνε στο ορεινό Καλέντζι

«Τα Παραμύθια της Νερομάνας» του Πολύεδρ...

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, στις 11 το πρωί θα γίνει το παιδικό εργαστήρι στην Πάνω Βρύση κάτω από τα πλατάνια, με την εκπαιδευτικό Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα

«Τα Παραμύθια της Νερομάνας», η όμορφη διοργάνωση του Πολύεδρου, θα πάρουν τα βουνά! Πρόκειται να επισκεφθούν τον Ερύμανθο και θα φθάσουν στο Καλέντζι, για να ξετυλίξουν την κόκκινη κλωστή των παραμυθιών, με αφηγήσεις, μουσικά και θεατρικά παιχνίδια, εξορμήσεις στο βουνό, έκθεση βιβλίου και χειροτεχνίας, δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά και εξερευνήσεις στα δρομάκια του χωριού.

Το Φεστιβάλ Αφήγησης που οργανώνει κάθε καλοκαίρι το Πολύεδρο του Κωστή Καπέλλα και της Όλγας Νικολοπούλου σε συνεργασία με τη Europe Direct Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για τις εκδηλώσεις στο Καλέντζι θα έχει και τη συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Καλεντζίου «ο Ερύμανθος».

Την Κυριακή 13 Αυγούστου 2023, στις 11 το πρωί θα γίνει το παιδικό εργαστήρι στην Πάνω Βρύση κάτω από τα πλατάνια, με την εκπαιδευτικό Λητώ-Ηλιάννα Καπέλλα. Με φαντασία, κέφι και παιχνιδιάρικη διάθεση τα παιδιά θα δημιουργήσουν κατασκευές παίζοντας!

Το απόγευμα της Κυριακής στις 7 μμ., η συνάντηση θα είναι στον περίβολο της Αγίας Παρασκευής όπου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν αφηγήσεις παραδοσιακών παραμυθιών από την συγγραφέα-αφηγήτρια Άννα Δενδρινού και μουσική συνοδεία από τον Άγγελο Νικολόπουλο.

Με την συμμετοχή των ντόπιων θα γίνει η σύνδεση με τα παλιά, μέσα από τα δικά τους ακούσματα και ιστορίες ξωτικών, νεράιδων και αερικών, τις δικές τους διηγήσεις, όπως …«Μια φορά και έναν καιρό…».

Την Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023, στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συναυλία με έργα για βιολί και κιθάρα, των Sor, Kreisler, Brahms, Shubert και Baclanova. Με τους Γιώργο Ντούρρι, Ναταλία Ντούρρι, Εντιόνα Μουκάη, βιολί και τη Γεωργία Κόνδρου κιθάρα!

Τέλος την Τετάρτη 16 Αυγούστου, το πρωί στις 8:30 θα γίνει συνάντηση στην εκκλησία της Παναγίας για να ξεκινήσει η καθιερωμένη πεζοπορία προς τα διπλανά χωριά, Κούμπερι και Δροσιά, μέσα από το δάσος και τις ρεματιές, με διαλείμματα για κολατσιό, ανέκδοτα και μουσικές!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture