Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Συνεχίζεται η ομαδική εικαστική έκθεση στο Πολύεδρο - Τα "Παραμύθια της Νερομάνας" την Κυριακή στο Καλέντζι

Πάτρα: Συνεχίζεται η ομαδική εικαστική έ...

Ακόμα στον κήπο του Πολύεδρου λειτουργεί bazaar βιβλίου για τους βιβλιόφιλους και έκθεση με χειροποίητα κοσμήματα και κεραμικά

Μπορεί οι περισσότεροι αυτές τις μέρες να είναι σε διακοπές ή έστω σε πιο χαλαρή διάθεση από τους συνήθεις ρυθμούς, ωστόσο στο Πολύεδρο της Όλγας Νικολοπούλου και του Κωστή Καπέλλα το πρόγραμμα της εβδομάδας είναι πλούσιο σε δράσεις.

Κατ’ αρχάς συνεχίζεται στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα η Ομαδική Εικαστική Έκθεση Συνεργατών & πιο συγκεκριμένα των εξής δημιουργών:

Αγγέλου Μπάμπης, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Δημητροπούλου Σοφία, Διονάς Βαγγέλης, Καλαφάτης Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Παπανικολάου Ηλίας, Σόρογκας Σωτήρης, Σταθακόπουλος Παναγιώτης.

Ακόμα συνεχίζεται το Bazaar Βιβλίου στον Κήπο του Πολύεδρου με καλοκαιρινές προσφορές.

Το Πολύεδρο δίνει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους βιβλιόφιλους και «βιβλιοφάγους» να περιηγηθούν στο μαγικό κόσμο  των βιβλίων! Στην Έκθεση Βιβλίων στον Κήπο, θα μπορείτε να ξεφυλλίσετε και να ανακαλύψετε θησαυρούς για να ανανεώσετε την   βιβλιοθήκη σας, με βιβλία λογοτεχνίας, ιστορίας, παιδικά, ψυχολογίας και πολλά άλλα σε προσφορά από μόλις 1 ευρώ.

Την Κυριακή 13/8/2023 στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «τα παραμύθια της Νερομάνας», τα οποία θα ταξιδέψουν στο ορεινό Καλέντζι Αχαΐας!

Μαζί με τη συγγραφέα- αφηγήτρια Άννα Δενδρινού θα ξετυλίξουμε την κόκκινη κλωστή των παραμυθιών! Θα προηγηθούν δημιουργικές ψυχαγωγικές δράσεις στις πέτρινες βρύσες του χωριού, με την εκπαιδευτικό Λητώ Ηλιάννα Καπέλλα.                      

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με τη Europe Direct Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τέλος όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πολύεδρου, θα υπάρχουν και Μικρές Εκθέσεις με χειροποίητα κοσμήματα και κεραμικά στον δροσερό και σκιερό κήπο του Πολύεδρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture