Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Η πρώτη συγκέντρωση του Άρη Πατρών-ΦΩΤΟ

Η πρώτη συγκέντρωση του Άρη Πατρών-ΦΩΤΟ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την ομάδα των Προσφυγικών

Ιδιαίτερο χαρακτήρα είχε η πρώτη συγκέντρωση του Αρη Πατρών στο βράδυ της Κυριακής, καθώς πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ.

Σε ζεστό κλίμα, οι άνθρωποι της διοίκησης, τα μέλη του τεχνικού τιμ και οι ποδοσφαιριστές, συζήτησαν για τη νέα σεζόν και υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των στόχων.
«Τα προηγούμενα χρόνια δίναμε ένα μικρό περιθώριο και λέγαμε ότι δεν πειράζει αν δεν πετύχουμε τους στόχους. Φέτος, ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα δώσουμε όλα», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Αρης Ρούσσος.
Τον λόγο πήραν επίσης, ο γενικός γραμματέας, Νίκος Καμαλακίδης και ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Ρηγόπουλος, οι οποίοι καλωσόρισαν τους παίκτες και τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή σεζόν.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αρη, Φίλιππος Σχοινάς, είπε: «Θέλω να το χαρείτε και θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τον Αύγουστο δεν θέλω να βάζω ταμπέλες. Να παίξουμε μπάλα για να πετύχουμε τον στόχο μας και όχι το αντίθετο. Θα προσπαθήσουμε να λύνουμε όλα τα προβλήματα για να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Περισσότερα στο sportin.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports