Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοιτητική εστία Πανεπιστημίου Πατρών: Ανακαινίζονται δωμάτια- "Το επόμενο αίτημα είναι το Φοιτητικό Εστιατόριο"

Φοιτητική εστία Πανεπιστημίου Πατρών: Αν...

Η απάντηση του Χρήστου Μπούρα για τις εξώσεις-Η ανάρτησή του

Συνεχίζονται οι εργασίες στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε ανάρτησή του ο πρύτανης Χρήστος Μπούρας,  εξασφαλίστηκαν και νέες πιστώσειςΠαράλοληλα ο πρύτανης ξεκαθαρίζει τη θέση του σχετικά με τις εξώσεις απαντώντας σε σχετικό δημοσίευμα (δείτε εδώ)

Η απάντηση του πρύτανη 

Με το κόστος των ενοικίων στη Πάτρα υπερβολικά υψηλό η Πρυτανική Αρχή φροντίζει και θα εξασφαλίσει σε όσους φοιτητές πληρούν τα κριτήρια στέγαση στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστήμιο Πατρών. Διαμαρτυρίες που δεν έχουν επιχειρήματα δεν θα μας εμποδίσουν.

Αυτό το καιρό ανακαινίζονται τα δωμάτια και εξασφαλίστηκαν και νέες πιστώσεις 4,7ΜΕ. Τα 4,4ΜΕ απο το Υπουργείο και τα 300ΚΕ απο τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.Ευχαριστούμε απο καρδιάς.

Το επόμενο αίτημα είναι το Φοιτητικό Εστιατόριο. Οι μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης ετοιμάζονται. Αναμένουμε τη χρηματοδότηση. Μην ξεχνάμε ότι το φοιτητικό εστιατόριο είναι το μεγαλύτερο της χώρας και χρειάζεται η έμπρακτη υποστήριξη των αρμοδίων!
Άνοιξε μια πόρτα στο νου σου. Καμιά φορά χρειάζεται να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι όσο δύσκολο κι αν είναι και να δεις τα πράγματα με άλλα μάτια, για να βρεις καινούριους ορίζοντες στη ζωή σου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις