Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 29χρονος που δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι «για μια προσπέραση»

Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 29χρο...

Ο 29χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, από την περασμένη Πέμπτη (05/08), οπότε και δέχθηκε την επίθεση από τον οπλισμένο 22χρονο, ο οποίος φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

Σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά χωρίς να παρουσιάζει προς το παρόν περαιτέρω επιδείνωση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο, στην Κρήτη , διασωληνωμένος και σε καταστολή, ο 29χρονος που τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, στην περιοχή της Μεσαράς, δέχθηκε πυροβολισμό.

Ο 29χρονος ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του από 22χρονο νεαρό, ο οποίος παραμένει άφαντος και σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου, Ανέστης Κιούλπαλης, ο 29χρονος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, αλλά δεν έχει παρουσιάσει άλλες επιπλοκές, κάτι που κάνει τους γιατρούς να τηρούν στάση αναμονής ως προς την εξέλιξη της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς το παρόν οι γιατροί κρίνουν πως δεν είναι δυνατόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση της σφαίρας από τον εγκέφαλό του, καθώς, λόγω του σημείου όπου βρίσκεται, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο.

Και ενώ η κατάσταση του 29χρονου παραμένει μέχρι στιγμής αμετάβλητη και ο ίδιος δίνει μάχη στην εντατική για την ζωή του, άφαντος εξακολουθεί να παραμένει ο 22χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι τον πυροβόλησε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης. Η δικογραφία βρίσκεται ήδη στα χέρια εισαγγελέα και ανακρίτριας και έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου προκύπτει ότι του αιματηρού επεισοδίου είχε προηγηθεί λίγα λεπτά νωρίτερα λογομαχία, μεταξύ θύματος και φερόμενου ως δράστη. Αφορμή φαίνεται ότι υπήρξε μια προσπέραση. Λίγο μετά, σε βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, όπως αναφέρουν στην ΕΡΤ αστυνομικές πηγές, καταγράφεται σκηνικό καταδίωξης και αναστροφή από το αυτοκίνητο που οδηγούσε το θύμα, αλλά και ο πυροβολισμός εν κινήσει εναντίον του από τον 22χρονο που οδηγούσε αυτοκίνητο φίλου του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις