Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ο Γιάννης Σαββιδάκης live στις 10 Αυγούστου 2023 στην Ακράτα

Ο Γιάννης Σαββιδάκης live στις 10 Αυγούσ...

Τη μουσική βραδιά στην παραλία Συλιβαινιωτίκων στις 21.00 διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - ΠΕ Αχαΐας

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας - ΠΕ Αχαΐας,  διοργανώνει την μουσική παράσταση «Γιάννης Σαββιδάκης- Με αυτά μεγάλωσα» την ερχόμενη Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023 στην παραλία Συλιβαινιωτίκων, της Δημοτικής Ενότητας Ακράτας, του Δήμου Αιγιάλειας.

Ο γνωστός και δημοφιλής ερμηνευτής και τραγουδοποιός Γιάννης Σαββιδάκης συμπράττει για φέτος με τους «Έλα Μωρέ» σε μια μοναδική μουσική παράσταση με επιτυχίες του και πολλά άλλα πασίγνωστα και αγαπημένα τραγούδια από τον σύγχρονο Ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο. Στο αφιέρωμα αυτό ακούγονται τραγούδια του Στέλιο Καζαντζίδη, του Πάνου Γαβαλά, της Βίκυς Μοσχολιού, του Στράτου Διονυσίου, της Μαρινέλλας και πολλών άλλων αγαπημένων Ελλήνων τραγουδιστών και συνθετών.

Ο γεννημένος το 1963, Γιάννης Σαββιδάκης είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και ηθοποιός που έχει κάνει πολλές επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Δέκα Μάγισσες», «Το κορίτσι μου κοιμάται», «Η Μαγεμένη σου ματιά», κ.α.

Επίσης το 1989 ο Γιάννης Σαββιδάκης μαζί με την Φανή Πολυμέρη είχαν εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον με το κομμάτι «Απόψε ας βρεθούμε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture