Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Ενθουσίασε ο Παντελής Θαλασσινός στη συναυλία που έδωσε στα Καλάβρυτα

Ενθουσίασε ο Παντελής Θαλασσινός στη συν...

Το βράδυ της Δευτέρας 31/7/2023 στην κεντρική πλατεία της πόλης - Ανάμεσά στο κοινό ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης

Ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη αγαπημένα τραγούδια, σε μια πολύχρωμη μουσική σκηνή με πρωταγωνιστή τον γνωστό τραγουδιστή, συνθέτη και τραγουδοποιό Παντελή Θαλασσινό, είχαν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων το βράδυ της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2023, που πλημμύρισε από εκατοντάδες κόσμου.

Ανάμεσά τους ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης.

Την μοναδική αυτή συναυλία που είχε δωρεάν είσοδο για το κοινό, διοργάνωσε ο τομέας Πολιτισμού της Π.Ε Αχαΐας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων στο πλαίσιο του προγράμματος «Φλόγα Πολιτισμού».

Τον Παντελή Θαλασσινό συνόδευσε με την εξαιρετική φωνή της η Νάνα Μπινοπούλου και  τους πλαισίωσαν ταλαντούχοι μουσικοί.  

Η κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων γρήγορα μετατράπηκε σε μια μεγάλη μουσική σκηνή, όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών τραγούδησαν στους ρυθμούς των τραγουδιών του Παντελή Θαλασσινού όπως το «Εισιτήριο στην τσέπη σου». Μια πραγματική γιορτή μουσικής  που ταυτόχρονα έστειλε το μήνυμα ότι ο Πολιτισμός εκτός των άλλων αποτελεί και μια τονωτική ένεση στην τοπική οικονομία, όπως αναφέρει & η σχετική ανακοίνωση.   

Στο ξεκίνημα της μουσικής εκδήλωσης απεύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ενώ παρευρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, Οικονομικής Πολιτικής και Δημοσιονομικού Ελέγχου Ανδρέας Φίλιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture