Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

The Good Mother: Η Χίλαρι Σουάνκ επιστρέφει με νέα ταινία

The Good Mother: Η Χίλαρι Σουάνκ επιστρέ...

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του δραματικού φιλμ, «The Good Mother», όπου και πρωταγωνιστεί

Λίγους μήνες μετά την γέννηση των διδύμων παιδιών της η Χίλαρι Σουάνκ πρωταγωνιστεί στην δραματική ταινία «The Good Mother» σε σκηνοθεσία Miles Joris-Peyrafitte.

Εχοντας στο πλάι της τους Ολίβια Κουκ και Τζακ Ρέινορ , η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός υποδύεται την δημοσιογράφο Μαρίσα Μπένιγκ, η οποία στην προσπάθεια της να εντοπίσει τους δολοφόνους του γιου της, δημιουργεί μια παράξενη συμμαχία με την έγκυο φίλη του Πέιτζ. Μαζί έρχονται αντιμέτωπες με τον κόσμο των ναρκωτικών και της διαφθοράς στον υπόκοσμο της μικρής τους πόλης στην Νέα Υόρκη, όπου ανακαλύπτουν ένα ακόμα σκοτεινότερο μυστικό».

Το τρέιλερ

Ο Joris-Peyrafitte δήλωσε αποκλειστικά στο People ότι η συνεργασία του με τους συγκεκριμένους ηθοποιούς ήταν, και θα παραμείνει, αναμφίβολα μία από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του. «Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη ομάδα ηθοποιών και συνεργείο. Ηταν μια ταινία μικρού προϋπολογισμού γυρισμένη στο κέντρο του Όλμπανι χωρίς χρήματα, και εκείνοι την έκαναν να μοιάζει σαν την μεγαλύτερη παραγωγή στον κόσμο» ανέφερε.

Επισήμανε ότι η Σουάνκ «είναι πραγματικά απίστευτη». «Δουλεύει πολύ σκληρά, δεν συμβιβάζεται και κρατάει τους πάντες σε εγρήγορση. Ήταν χαρά και απόλυτη τιμή να δουλέψω με τη Χίλαρι» είπε ο σκηνοθέτης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight