Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Hilary Swank γέννησε δίδυμα - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Η Hilary Swank γέννησε δίδυμα - Η τρυφερ...

Η βραβευμένη ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Swank) ότι έφερε στον κόσμο ένα αγόρι και ένα κορίτσι!

Με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό η βραβευμένη ηθοποιός Χίλαρι Σουάνκ (Hilary Swank) ότι έφερε στον κόσμο ένα αγόρι και ένα κορίτσι!

Δημοσιεύοντας ένα πολύ συγκινητικό στιγμιότυπο που δείχνει να κρατά τα μωρά της κοιτάζοντας το ηλιοβασίλεμα έγραψε στη λεζάντα: «Δεν ήταν εύκολο! Αλλά αγόρι(και κορίτσι!)άξιζε τον κόπο». Επίσης η νέα μαμά ευχήθηκε «Καλό Πάσχα!» στους 1,4 εκατ. ακολούθους της, ενώ επισήμανε ότι είναι μία «δημοσίευση από τον Παράδεισο».

Aμέσως μετά δέχθηκε αμέτρητα συγχαρητήρια και ευχές για τον ερχομό των διδύμων μεταξύ αυτών της Σάρον Στόουν (Sharon Stone), της Μαρίσκα Χάρτζιτεϊ (Mariska Hargitay) και της σχεδιάστριας Κέλι Γουέρσθλερ (Kelly Wearstler).

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους η ταλαντούχα ηθοποιός ανακοίνωσε στο «Good Morning America» ότι η ίδια και ο σύζυγός της, επιχειρηματίας και παραγωγός ταινιών Φίλιπ Σνάιντερ (Philip Schneider) περιμένουν δίδυμα.

Η 48χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός παραδέχτηκε τότε, πως δεν ήξερε κανένας ότι είναι έγκυος, ούτε το συνεργείο της Alaska Daily, μέχρι να το ανακοινώσει η ίδια.

«Τα ρούχα μου άρχισαν να μην μου κάνουν και έτσι αναγκάστηκα, τις προάλλες να κόψω το τζιν μου. Και μετά έβαλα ένα σακάκι που δεν είχε καμία σχέση» εξήγησε η Χίλαρι Σουάνκ στην εκπομπή «Live with Kelly and Ryan», λίγο μετά τη συνέντευξή της στο GMA. «Και μου λένε: "Αυτό είναι εντελώς άσχετο". Του λέω, "Α, νομίζω ότι ταιριάζει". "Δεν ταιριάζει". "Όχι, ταιριάζει. Θα το κάνω να ταιριάξει". Οπότε μου λένε: "Εφόσον είσαι εκτελεστική παραγωγός, μπορείς να το κάνεις, αλλά είναι περίεργο"».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σ΄ ένα ραντεβού στα τυφλά που διοργανώθηκε από κοινούς φίλους τον Νοέμβριο του 2016. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα, σε μία παραμυθένια τελετή στο δάσος του Santa Lucia Preserve, στην Καλιφόρνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight