Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπονάνο είχε το ΔΣ του Συλλόγου Δροσιάς Τριταίας «Οι Γιαννιάδες»

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χ. Μπ...

Στη συνάντηση ήταν ο πρόεδρος & ο γραμματέας του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δροσιάς Τριταίας «Οι Γιαννιάδες» και ο πρόεδρος της κοινότητας Δροσιάς κ. Ζώρλας Δημήτριος

Ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Δροσιάς Τριταίας «Οι Γιαννιάδες» μαζί με τον  πρόεδρο της κοινότητας Δροσιάς κ. Ζώρλα Δημήτριο, μετά από αίτημά τους, συναντήθηκαν την Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023, στα Γραφεία της Περιφέρειας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Μπονάνο.

Η συνάντηση σκοπό είχε να συζητηθούν, να κατατεθούν προτάσεις που αφορούν  στην κατασκευή έργων στην ευρύτερη περιοχή, στο γραφικό Ιστορικό χωριό μας.

Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα, ξεκινώντας από την άμεση αποδοχή του κ. Αντιπεριφερειάρχη στο αίτημα του συλλόγου για συνάντηση, που σημαίνει πως η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας ανταποκρίνεται, συνομιλεί, συνεργάζεται και θα προβεί σε εκείνες τις επεμβάσεις για κατασκευή έργων που θεωρούνται αναγκαίες για το χωριό μας, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο Σύλλογος «ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΑΔΕΣ» και η Κοινότητα Δροσιάς, ευχαριστούν δημοσίως την Περιφέρεια, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χαράλαμπο Μπονάνο, για τη συνεργασία για την όποια δρομολόγηση έργων για το χωριό της Δροσιάς Τριταίας, με σκοπό την καλύτερη διαβίωση των συγχωριανών.

Γραμματέας στο Δ. Σ. του Συλλόγου είναι ο φαρμακοποιός Δημήτριος Δημητρόπουλος και πρόεδρος ο Βασίλειος Δημητρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις