Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«ΑγκαλιάΖω» Νομού Αχαΐας για Βασιλική Μεντζελοπούλου: "Η κληρονομιά της θα μας εμπνέει"

«ΑγκαλιάΖω» Νομού Αχαΐας για Βασιλική Με...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο Όμιλος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» Νομού Αχαΐας και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και την ευρύτερη κοινότητα για την απώλεια της Βασιλικής Μεντζελοπούλου, καθώς αποτίουμε φόρο τιμής σε ένα άτομο του οποίου η παρουσία άφησε ανεξίτηλο σημάδι στην κοινωνία μας.
"Η Βασιλική Μεντζελοπούλου ήταν μια εξαιρετική ψυχή που αφιέρωσε τη ζωή της στο να υποστηρίζει τους άλλους και να έχει θετικό αντίκτυπο στον κόσμο.
Η ακλόνητη δέσμευσή της, το απαράμιλλο πάθος και η εξαιρετική συνεισφορά της έχουν αγγίξει αμέτρητες ζωές, αφήνοντας μια κληρονομιά που θα διαρκέσει για τις επόμενες γενιές.
Ως σταθερή συμπαραστάτριά μας, η Βασιλική Μεντζελοπούλου εξήγησε την αληθινή ουσία της ανιδιοτέλειας και της συμπόνιας. Το αξιοσημείωτο όραμά της, το καινοτόμο πνεύμα και οι ακούραστες προσπάθειές της όχι μόνο έχουν ανυψώσει τον όμιλό μας, αλλά έχουν, ακόμα, μεταμορφώσει θετικά τις ζωές των γύρω της.
Ο κόσμος πάντα χάνει όταν φεύγει ένας τέτοιος συμπονετικός άνθρωπος, που ανιδιοτελώς έδινε χείρα βοηθείας και ενθαρρυντικά λόγια σε όσους είχαν ανάγκη. Η ζεστή και προσιτή φύση της την έκανε αγαπημένο μέντορα και φίλο για πολλούς.
Ενώ θρηνούμε για την απώλεια αυτής της αξιοσημείωτης ψυχής, ας παρηγορηθούμε, επίσης, με τη γνώση ότι η κληρονομιά της θα μας εμπνέει να υποστηρίζουμε τις αξίες για τις οποίες μαχόταν. Ας τιμήσουμε τη μνήμη της συνεχίζοντας το έργο της, αποτελώντας φάρους ελπίδας και καταλύτες για θετικές αλλαγές στις κοινότητές μας και στον κόσμο γενικότερα.
Είθε οι αναμνήσεις του ταξιδιού της και ο βαθύς αντίκτυπος που είχε στην κοινωνία μας να φέρουν παρηγοριά και δύναμη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή." αναφέρεται στη σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις