Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Τρομοκρατούσε και απειλούσε την πρώην σύντροφό του - Συνελήφθη 54χρονος

Βόλος: Τρομοκρατούσε και απειλούσε την π...

«Περιπολούσε» έξω από το σπίτι της

Ο λόγος για έναν 54χρονο από τις Σποράδες που καταδίωκε την πρώην σύντροφό του και έμπαινε κρυφά στο σπίτι της, για να τραβήξει φωτογραφίες.

Η 41χρονη γυναίκα αναγκάστηκε να τον καταγγείλει την περασμένη Δευτέρα στην αστυνομία, για κλοπή και απειλή και το Αυτόφωρο πραγματοποιήθηκε χθες για να είναι και η ίδια παρούσα, όπως αναφέρει το taxydromos.gr.

«Μόνο τον ύπνο μου δεν ήθελε να ελέγξει. Με ακολουθούσε παντού, στον δρόμο, στα κοινωνικά δίκτυα, στο σπίτι, στην εργασία, στο δρόμο, έμπαινε με την μηχανή του μπροστά στο αυτοκίνητό μου και μου έκοβε τον δρόμο. Αν δεν του μιλούσα, δεν με άφηνε να φύγω και με έβριζε χυδαία», δήλωσε η ίδια στο δικαστήριο.

 Στις 14 Ιουλίου μπήκε στο σπίτι της όσο εκείνη έλειπε της και αφαίρεσε το κλειδί του αυτοκινήτου και ρούχα εργασίας της, ενώ έβγαζε φωτογραφίες το σπίτι.

Ο εμμονικός πρώην σύντροφος που τρομοκρατούσε και απειλούσε την 41χρονη, τα αρνήθηκε όλα. Υποστήριξε πως έχουν μόνο δέκα μέρες που χωρίσανε και ότι χθες που κάθισε στο εδώλιο κατάλαβε και αποδέχτηκε πραγματικά ότι έχει τελειώσει ο δεσμός τους και ότι δεν ήταν μια προσωρινή διάσταση. 

Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή, παρότι ο εισαγγελέας πρότεινε έκτιση μέρους ποινής για διάστημα είκοσι ημερών καθώς η παρουσία του αποτελεί κίνδυνο για την 41χρονη. Δεν πρέπει να την πλησιάζει στα 100 μέτρα και να έχει επικοινωνία μαζί της ούτε δια ζώσης ούτε εξ αποστάσεως.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις