Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη της δολοφονίας της 55χρονης

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη τη...

Ο θάνατος της ήταν βίαιος και προερχόταν από χτύπημα στο κεφάλι με αντικείμενο

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για την σύλληψη του δράστη της δολοφονίας της 55χρονης στην οδό Μπουκαούρη, στην Πάτρα.

Από την ώρα που βρέθηκε νεκρή η άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, καθώς ο θάνατος από παθολογικά απομακρυνόταν, ως αιτία θανάτου, δεδομένου ότι έφερε χτυπήματα στο κεφάλι. Οι αρχικές ενδείξεις των αστυνομικών έγιναν αποδείξεις με την ιατροδικαστική έκθεση που επιβεβαίωσε πως ο θάνατος της ήταν βίαιος και προερχόταν από χτύπημα στο κεφάλι με αντικείμενο.

Αμεσα οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σπίτι και ειδικό συνεργείο της ασφάλειας αναζητούσε οποιοδήποτε ίχνος που θα “πρόδιδε” τον δράστη (κυρίως dna).

Το χρονικό

Είναι τραγικό. Στο ίδιο σπίτι, αλλά σε άλλο όροφο, όπου χθες βρέθηκε δολοφονημένη η 55χρονη Νικολίτσα Μητροπούλου, είχε τραυματιστεί θανάσιμα με χτυπήματα από γροθιές και ρόπαλο στο κεφάλι η 53χρονη-τότε-αδελφή της.

Η 53χρονη είχε χτυπηθεί θανάσιμα στις 19 Ιουλίου του 2016 και είχε καταλήξει στις 27 Ιουλίου του ίδιου έτους, την ίδια ακριβώς ημέρα που φαίνεται πως δολοφονήθηκε και η 55χρονη αδελφή της Νικολίτσα Μητροπούλου.

Τότε είχε κατηγορηθεί ο γιός της 53χρονης και ανηψιός της 55χρονης.

πηγη: Εφ. Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις