Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ώρα Πατρών: "Η υποκριτική ικανότητα Πελετίδη, θεατρική παράσταση στο ΔΗΠΕΘΕ"

Ώρα Πατρών: "Η υποκριτική ικανότητα...

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Τη στάση της δημοτικής αρχής της Πάτρας απέναντι στους εργαζόμενους της κοινωφελούς σχολιάζει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Ώρα Πατρών.

Αναλυτικά στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Θα μπορούσε μία από τις καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ να αφιερωθεί στην υποκριτική ικανότητα Πελετίδη. Από τη μία να παραληρεί υπέρ των εργαζομένων, την ίδια όμως στιγμή, να καταψηφίζει την παραμονή τους για μερικούς μήνες στην εργασία τους !
Για άλλη μία φορά στο χθεσινό Δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα της επέκτασης της σύμβασης των εργαζομένων για μερικούς μήνες, ώστε να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις για να μπορούν να μπουν στο ταμείο ανεργίας.
Το ίδιο αίτημα είχε κατατεθεί και προ μηνός από την ΚΕΔΕ.
Όπως γνωρίζουμε, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα της κοινωφελούς εργασίας, μακροχρόνια άνεργοι, από την έναρξη του προγράμματος μέχρι τώρα δουλεύουν "μπαλώνοντας" τα μεγάλα κενά και τις ελλείψεις προσωπικού στους Δήμους και στην περίπτωσή μας στον Δήμο Πατρέων. Συμβάλλουν αποφασιστικά στην ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών και στην εξυπηρέτηση των πολιτών καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ανά την Ελλάδα έχει πάγια θέση «ότι βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματά τους είμαστε δίπλα τους σε όλο αυτό τον αγώνα που γίνεται και επιμένουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μονιμοποιηθούν γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες».
Εκφράζει δηλαδή την άποψη η Λαϊκή Συσπείρωση να ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΎΝ.....
Μόνο εδώ στην Πάτρα ο κ. Πελετίδης έχει διαφορετική άποψη. Δεν στήριξε ούτε καν το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων, να καταθέσουν αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ώστε να παρατείνουν την εργασία τους για μερικούς μήνες..
Έτσι ενώ μιλά για δήθεν φιλεργατική πολιτική, στο δια ταύτα καταψήφισε την πρόταση που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι, "εισπράττοντας" βέβαια και τις αντίστοιχες αποδοκιμασίες.
Η πρόταση των εργαζομένων ψηφίστηκε με 21 ψήφους από την αντιπολίτευση έναντι 17 από τη δημοτική αρχή.
Για άλλη μία φορά η υποκριτική στάση Πελετίδη πήρε τη θέση της υποστήριξης των εργαζομένων που δήθεν επαγγέλλεται.
Τον παραδίδουμε πρωτίστως στην κρίση των εργαζομένων και του Πατραϊκού λαού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις