Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών από τις φωτιές

 Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών α...

Ένας 67χρονος που από τη Τιθορέα Φωκίδας με σοβαρά εγκαύματα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Γεννηματάς στην Αθήνα.


Ενημερωτικό σημείωμα για την κατάσταση των τραυματιών από τις φωτιές που μαίνονται στη χώρα, εξέδωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

Όπως τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, στις φλόγες κόντεψε να τυλιχτεί το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου από την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στη Μαγνησία, με το υγειονομικό προσωπικό να δίνει μάχη με τη φωτιά στο πλάι των πυροσβεστών. Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ τόνισε ότι «Η φωτιά σταμάτησε 15 μέτρα από το κέντρο υγείας».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο ένας 67χρονος που από τη Τιθορέα Φωκίδας με σοβαρά εγκαύματα διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Γεννηματάς στην Αθήνα.

Πυροσβέστες οι περισσότεροι τραυματίες
Λόγω των εκκενώσεων, οι τραυματίες στα νοσοκομεία δεν είναι πολίτες αλλά πυροσβέστες, σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο. Συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο της Ρόδου νοσηλεύεται ένας εθελοντής πυροσβέστης με ελαφρύ ορθοπεδικό πρόβλημα. Στη Κέρκυρα νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους ο διοικητής της πυροσβεστικής της περιφέρειας, ενώ ένας πυροσβέστης τραυματίας διεκομίσθη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων για προληπτικούς λόγους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο ενημερωτικό σημείωμα ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ
«Θρηνούμε δύο ακόμη νεκρούς από φωτιές. Να ευχηθούμε περαστικά στον άνδρα 67 ετών που από τη Τιθορέα Φωκίδας με σοβαρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας χθες νωρίς το βράδυ διασωληνώθηκε και λίγο μετά τις 11 το βράδυ μεταφέρθηκε στη Μονάδα του Γεννηματάς Αθήνας. Με την έγκαιρη εκκένωση των περιοχών δεν έχουμε πολίτες τραυματίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις