Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η κηδεία της...

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Με 54 λέξεις σε μαύρο φόντο, η οικογένεια Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε το θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, σε ηλικία 80 ετών.

Η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO και ιδρύτρια του Συλλόγου «Ελπίδα», έφυγε σήμερα από τη ζωή.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφήνει πίσω της σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο και ο θάνατός της γεμίζει θλίψη όσους τη γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί της.

Η κηδεία της και η ταφή της, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια, θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

«Με βαθύτατη θλίψη, η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη ανακοινώνει ότι η αγαπημένη σύζυγος, μητέρα και γιαγιά, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023.

Η εξόδιος ακολουθία και η ταφή θα πραγματοποιηθούν σε στενό οικογενειακό κύκλο», ανέφερε η ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε αφιερωθεί στην Ελπίδα, τον σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, όταν είχε ερωτηθεί αν θυμάται κάποια συγκινητική ιστορία από τη διαδρομή της στην «Ελπίδα», είχε απαντήσει: «Είναι χιλιάδες οι ιστορίες, γιατί είναι χιλιάδες και τα παιδιά της «Ελπίδας», τα οποία γνωρίζω κάθε ένα ξεχωριστά με τα μικρά τους ονόματα. Είναι σαν παιδιά μου όλα τους και γι’ αυτό δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω και να πω μόνο μία ιστορία. Ποια μητέρα μπορεί να ξεχωρίσει ένα παιδί της;

Οι στιγμές μαζί τους και τα όσα με έχουν διδάξει είναι ο θησαυρός της ζωής μου. Χάρη σε αυτά τα παιδιά, χάρη στην «Ελπίδα» έμαθα να μην το βάζω ποτέ κάτω. Το πρόσωπο κάθε αποθεραπευμένου παιδιού μας, το χαμόγελό του και η πορεία του στη ζωή αποτελούν μια δικαίωση και την πηγή της δύναμης για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις