Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την πρώτη γνωριμία με τον Βαρδή: Ήμουν μαθήτρια και ήταν αξιωματικός

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για την πρώτη γ...

"Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου" είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της

Ως τη σημαντικότερη στιγμή της ζωής της, μαζί με τη γέννηση των παιδιών της, είχε περιγράψει η Μαριάννα Βαρδινογιάννη τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Πρόσφατα είχε παραχωρήσει μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε περιγράψει με συγκινητικό τρόπο την πρώτη γνωριμία αλλά και τη σχέση της με τον σύζυγό της, Βαρδή Βαρδινογιάννη. Το στήριγμα και πηγή της δύναμής της, όπως είχε πει.

 Η πρώτη γνωριμία της με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη είχε γίνει όταν εκείνη ήταν ακόμη μαθήτρια, κι εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.

«Είναι η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μου μαζί με τη στιγμή της γέννησης των παιδιών μου», είχε πει για την πρώτη της συνάντηση με τον άνθρωπο που έμελλε να περάσει όλη τη ζωή της δίπλα του.

 «Γνωριστήκαμε σε ένα συγγενικό σπίτι στον Πειραιά, όταν εγώ ήμουν ακόμα μαθήτρια κι εκείνος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άνθρωπος της ζωής μου.

Από εκείνη την πρώτη συνάντηση δεν σταματήσαμε στιγμή να σκεφτόμαστε ο ένας τον άλλο. Ούτε το γεγονός ότι εγώ έφυγα για την Αμερική για να συνεχίσω τις σπουδές μου μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο ανάμεσά μας. Ήμουν στην Αμερική και το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πότε θα έρθει ένα γράμμα από τον Βαρδή. Έχουμε περάσει πολλά στην κοινή μας ζωή. Αγώνες και αγωνίες, χαρές και λύπες, αλλά πάντα μαζί».

Για εκείνη, «ο Βαρδής ήταν και παραμένει το στήριγμά μου. Είναι ο άνθρωπός μου και έχω την ευλογία να μοιράζομαι μαζί του λύπες και χαρές. Υπήρξε πάντα όχι μόνο απόλυτα υποστηρικτικός αλλά η πηγή της δύναμής μου και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις