Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλλιθέα: Εργαζόμενος πέθανε την ώρα που άνοιγε παιδική χαρά εν μέσω καύσωνα

Καλλιθέα: Εργαζόμενος πέθανε την ώρα που...

Κατέρρευσε και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια διασώστη του ΕΚΑΒ δεν τα κατάφερε

Τη ζωή του έχασε ένας εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας την Κυριακή τη στιγμή που άνοιγε παιδική χαρά.

Πρόκειται για έναν 49χρονο, ο οποίος υπέφερε από σοβαρά προβλήματα υγείας και ήταν πατέρας ενός ανηλίκου παιδιού 16 ετών. Κατέρρευσε και παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια διασώστη του ΕΚΑΒ δεν τα κατάφερε.

Ο 49χρονος εργαζόμενος το δήμου Καλλιθέας την Κυριακή βρέθηκε περί ώρας 16:45 για να ανοίξει την παιδική χαρά η οποία βρίσκεται μεταξύ των οδών Σπάρτης και Περικλέους στην Καλλιθέα όπως αναφέρει το kallitheacity.com.

Αφού ξεκλείδωσε την είσοδο της παιδικής χαράς της οδού Σπάρτης, περπάτησε μια απόσταση περίπου 50 μέτρων μέσα στην παιδική χαρά μέχρι να φτάσει στην δεύτερη είσοδο στην οδό Περικλέους. Οπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες εκεί κατά την την προσπάθεια του να ξεκλειδώσει το λουκέτο, κατέρρευσε.

Οσοι ήταν εκεί ειδοποίησαν αμέσως το ΕΚΑΒ και σε ελάχιστα λεπτά  έφτασαν στο σημείο ομάδα ΔΙ.ΑΣ, ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, καθώς και ένας δικυκλιστής διασώστης του ΕΚΑΒ.

Ο διασώστης οποίος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, έδωσε μεγάλη μάχη για περίπου 20 λεπτά κάνοντας ΚΑΡΠΑ και με την χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Στη συνέχεια, στο σημείο έφτασε και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς ο αδερφός του 49χρονου.

Ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ο άτυχος εργαζόμενος του δήμου Καλλιθέας υπέστη καρδιακή ανακοπή. 

Για το γεγονός ενημερώθηκε ο  Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος ο οποίος διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες του περιστατικού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις